Închide meniul

Marius Şumudică, după ce a plecat de la Gaziantep: „Am simţit ostilitate”. Ce a spus despre varianta Universitatea Craiova

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 16:31

Marius Şumudică, după ce a plecat de la Gaziantep: „Am simţit ostilitate. Ce a spus despre varianta Universitatea Craiova

Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci / profimedia

Marius Şumudică a oferit prima reacţie după ce a plecat de la Gaziantep. Antrenorul român şi echipa din Turcia au încheiat colaborarea în cursul zilei de miercuri, potrivit anunţului oficial al celor de la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a vorbit despre despărţirea echipei pe care a lăsat-o pe loc retrogradabil. După 28 de etape, Gaziantep se află pe locul 18, cu 28 de puncte, la un punct de primul loc care asigură menţinerea în prima ligă din Turcia.

Marius Şumudică, după ce a plecat de la Gaziantep: „Nu mă simţeam eu”

Marius Şumudică a dezvăluit că a luat această decizie încă de săptămâna trecută, chiar dacă ţine foarte mult la Gaziantep. Antrenorul român a simţit că ceva nu mai mergea şi a luat această decizie împreună cu staff-ul său:

„Eu luasem decizia de săptămâna trecută, după toate stirile din România. Luasem decizia să întrerup, indiferent de rezultatul de la Antalya. Au fost probleme, am un acord şi nu vreau să intru în discuţii. Ţin mult la clubul acesta, anul trecut nu au jucat din cauza cutremurului. Am reuşit să fac 28, lăsându-i la un punct de salvare. Am bătut 3-0 în deplasare cu Karagumruk, victorie cu Alanya în deplasare. E clar că ceva nu mergea. S-au întâmplat probleme săptămâna trecută, am luat decizia, împreună cu staff-ul să ne oprim.

Şi acea decizie, când s-a luat, m-am simţit puţin…nu mă simţeam eu Şumudică. Am jucat din trei în trei zile, nu am putut să pun la punct ce doream, am găsit o echipă descumpănită. Turcia e un campionat foarte greu. Punctele le faci extrem de greu. Nu mai spun de ghinion…am avut 2-0, 1-0, la Galata am pierdut în minutul 90+1. Am avut penalty clar în ultimul meci, dar nu mai contează, ţin de trecut- Nu mă afectează cu nimic. Las echipa cu 10 etape înainte la un punct de salvare, în condiţiile în care celelate echipe vor întâlni Galatasaray, Fenerbahce. Şapte meciuri câştigate, şapte remize, bilanţul meu.

Reclamă

Am simţit o ostilitate din partea presei, din partea mai multor persoane, şi am zis că n-are rost, am lăsat echipa într-un moment ok, la un punct de salvare”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Marius Şumudică, despre varianta Universitatea Craiova: „Nici nu am închis bine telefonul şi deja a apărut asta”

Marius Şumudică a vorbit şi despre varianta Universitatea Craiova, după ce numele său a fost vehiculat de mai multe ori în ultima perioadă pentru a îl înlocui pe Petev în Bănie, chiar dacă abia miercuri s-a despărţit oficial de Gaziantep:

Nici nu am închis bine telefonul şi deja a apărut asta. Nu iau în calcul. Îmi doresc linişte, să mă recuperez din punct de vedere mental, două trei luni. Am ales să merg la antrenori cunoscuţi în Europa, să văd antrenamente. De la vară, vreau să mă duc la Porto, la Conceicao, e o echipă care îmi place, vorbesc şi limba. Al doilea antrenor, nu l-am aflat, dar sunt foarte aproape.

Reclamă 4 / 0/3

În două zile voi ajunge în ţară. Mă duc la meci sâmbătă. 21 de ani de carieră, nu am stat trei luni acasă. Eu ştiu ce se poate întâmpla”, a mai spus Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și