Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Şumudică i-a cucerit pe şefii lui CFR. „E spectacol! Va face treabă.” De cine se tem clujenii în lupta la titlu

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 22:46

Marius Şumudică i-a cucerit pe şefii lui CFR. „E spectacol! Va face treabă. De cine se tem clujenii în lupta la titlu

Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj are 4 victorii în 6 meciuri cu Şumudică pe bancă. A primit însă de fiecare dată gol, cu excepţia Supercupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, susţinut de şefi: „E spectacol!”

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii campioanei, se bucură de stilul ofensiv adus de Şumudică şi nu regretă fotbalul defensiv al lui Petrescu.

„Eu personal am răbdare. Cred că va face treabă. Se vede că mai e nevoie de timp ca să se coalizeze echipa. Aţi văzut că marcăm goluri… şi primim (n.r. râde).

Mie îmi place fotbalul ăsta cu multe goluri. Îmi place mai mult aşa. Spectacol, e spectacol!”, a spus Gadola, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gadola recunoaşte însă că se teme de returul cu Lincoln Red Imps, echipa din Gibraltar pe care CFR a învins-o greu, cu 2-1, şi pe care o va înfrunta din nou, miercuri, în Gruia: „Am emoţii, dar sunt foarte optimsit că ne calificăm”.

Reclamă

Acţionarul clujenilor vede o pretendentă surpriză la titlu şi îi felicită pe rivalii de la Universitatea Craiova pentru transferul de top al lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul.

„- La titlu ne luptăm cu Craiova, cu FCSB, poate şi cu Sepsi…
– Cum vi se pare suma asta pentru Cicâldău: 6,5 milioane de euro?
– Mi se pare extrem de mare!”, a mai spus Ştefan Gadola.

Şumudică, lăudat de Iasmin Latovlevici

Şi jucătorii lui CFR Cluj sunt impresionaţi de stilul lui Şumudică. Iasmin Latovlevici şi-a declarat susţinerea pentru antrenor după meciul câştigat cu emoţii, 2-1 contra lui Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început mai mult să atacăm, normal că lăsăm spaţii. Sper să jucăm un fotbal frumos ca să atragem suporteri. Nu avem atât de mulţi oameni în tribună. Sperăm să vină cât mai mulţi. Mie îmi place această variantă”, a spus Latovlevici.

CFR Cluj are 6 puncte din 6 posibile în startul noii ediţii a campionatului. Echipa campioană a primit însă deja trei goluri.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și