Închide meniul
Video

Marius Şumudică, întâlnire la Bucureşti cu Şenol Guneş: „I-am luat o farfurie şi o faţă de masă”. Anunţ despre viitorul său

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 15:18

Reclamă

Marius Şumudică întâlnire cu Şenol Guneş

Marius Şumudică şi Şenol Guneş / AS.ro

Marius Şumudică a avut o întâlnire la Bucureşti cu Şenol Guneş, antrenorul lui Beşiktaş. S-a văzut cu Şenol Guneş şi au făcut un schimb de cadouri. „Şumi” i-a luat tehnicianului turc mai multe obiecte tradiţionale româneşti şi a primit, în schimb, un tricou al grupării din Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şenol Guneş este în faţa meciului Dinamo Kiev – Beşiştak, din manşa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Se va duela cu Mircea Lucescu pe stadionul din Giuleşti, de la ora 21:00, iar meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Şumudică, întâlnire la Bucureşti cu Şenol Guneş

Liber de contract după despărţirea de Al-Raed, Şumudică speră să antreneze din nou în Turcia. Exclude varianta de a prelua o echipă din Liga 1.

Suntem prieteni vechi. Am fost adversari. E unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am întâlnit în Turcia. L-am sunat aseară şi mi-a zis să vin în jurul prânzului. M-am reîntâlnit cu foşti adversari. Burak Yilmaz, atacantul, care acum este în staff. O plăcere, în momentul în care eşti apreciat de oameni.

I-am făcut şi eu un cadou tradiţional românesc. Am fost la un magazin şi i-am luat o farfurie, o faţă de masă, ceva tradiţional să-şi aducă aminte de România. Aşa mi se pare normal, eu m-am simţit foarte bine în Turcia, este ca şi a doua mea ţară. Sunt destul de apreciat acolo şi drept dovadă când am venit m-au recunoscut imediat şi au venit să discute cu mine. Este o plăcere. Acum se întâlneşte cu un om pe care îl respect, cu tatăl meu ca să zic aşa, cu Mircea Lucescu. Nici nu ştiu cu cine să ţin şi cum să-mi împart inima. Care e mai bun să câştige.

Reclamă

Am schimbat păreri despre fotbal, am vorbit despre fotbalul turc. Mai ales că şi fostul meu başkan de la Gaziantep şi vice-başkanul de la Gaziantep acum sunt preşedintele şi vicepreşedintele Federaţiei Turce şi am rămas în relaţii bune. Din păcate ei nu au venit la acest joc.

Vorbesc mereu şi cu Mircea Lucescu. Astăzi ştiu că nu răspunde la telefon, i-am trimis mesaj. V-am mai spus, care e mai bun să câştige. Despre fotbalul românesc nu discut pentru că este un capitol închis pentru mine. Fotbalul românesc este închis pentru mine, în momentul de faţă nu îmi doresc să antrenez în România„, a declarat Marius Şumudică.

În Turcia, Marius Şumudică le-a antrenat pe Kayserispor, Gaziantep, Rizespor şi Yeni Malatyaspor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor: „Șumudică nu va antrena niciodată FCSB”

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că Marius Șumudică nu va deveni niciodată antrenorul echipei patronate de către latifundiarul din Pipera.

În ultima perioadă, având în vedere că Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Al-Raed, au apărut mai multe zvonuri conform cărora „Șumi” ar fi dorit pe banca vicecampioanei, de către Gigi Becali. Acum, latifundiarul din Pipera a negat această posibilitate.

Șumudică e prietenul meu, îmi place de el, e băiat bun, dar ca să se termine odată o spun acum, dar nu o luați în sens peiorativ. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Gata, să se termine odată bâlciul!

De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și