Închide meniul

Marius Şumudică, ironizat de Vasile Miriuță, fost antrenor al lui CFR Cluj! „Cu ăia din Gibraltar şi Bosnia se califica şi maseurul!”

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 9:28 / Actualizat: 21 martie 2023, 16:07

Marius Şumudică, ironizat de Vasile Miriuță, fost antrenor al lui CFR Cluj! „Cu ăia din Gibraltar şi Bosnia se califica şi maseurul!

Marius Şumudică, încă un atac la Dan Petrescu

Hepta

Marius Şumudică, ironizat de Vasile Miriuță, fost antrenor al lui CFR Cluj! Acesta susţine că echipa campioană le-ar fi eliminat pe Lincoln Red Imps şi pe Borac Banja Luka şi dacă ar fi avut maseurul pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume?

Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR, cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului.

Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe”, a spus Miriuță la Look Sport, citat de fanatik.ro.

Vasile Miriuță a antrenat-o în două rânduri pe CFR Cluj: 2013-2014 şi 2016-2017. El a adunat 39 de victorii în 79 de meciuri.

Reclamă

Marius Şumudică, ironizat de Vasile Miriuță, fost antrenor al lui CFR Cluj!

Atacurile lui Miriuţă vin în contextul în care Şumudică s-a mândrit că a asigurat calificarea lui CFR Cluj în grupele unei competiţii europene. Tehnicianul a reacţionat însă dur şi i-a acuzat pe liderii echipei campioane după umilinţa de la Belgrad.

„În a doua repriză, am luat două goluri de Cascadorii Râsului, cum nu am mai văzut în toată viaţa mea, nici când antrenam la Divizia C. De data asta, trebuiau să mai fie 5-6 jucători lângă mine aici şi să vă explice ce s-a întâmplat.

E una din cele mai neagre seri ale acestui club şi ale acestor jucători. Trebuie să îşi asume că unii cred că sunt senatori de drept în această echipă, dar nu demonstrează nimic. Nu critic jucătorii, dar nu pot să fiu eu oaia neagră în faţa tuturor. În momentul în care îi deschizi uşa unuia la casă şi îi spui unui hoţ „intră, bă, şi ia-mi Rolexu de aici.” Ăla e prost să îl lase acolo? Oamenii râd, dar ăsta e adevărul.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să îmi fie teamă? Sunt un om corect, să îşi asume. Eu când greşesc o schimbare, eu am ridicat mâna. Ştii ce jucători a pierdut CFR faţă de anii trecuţi, jucau Burcă şi Vinicius. Erau Bordeianu, Djokovic. Păun şi Chipciu nu au putut juca. Cu cine să joc, să o aduc pe mama să o bag în teren? Ăsta e defectul meu, spun lucrurilor pe nume”, a spus Şumudică, după Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0.

„Edi e 10 clase peste Şumudică. El făcea totul, Şumi era antrenor prin cartier”

Marius Şumudică a fost atacat şi de Adrian Porumboiu, după ce Edi Iordănescu a semnat cu FCSB. Fostul patron de la Vaslui le-a fost şef amândurora.

„Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică. Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier.

Nu știu ce va face Edi la FCSB, dar am o părere excelentă despre el. Nu știu dacă are în contract de câte ori să meargă la biserică. O să vedeți că se va simți mâna lui Edi. A făcut o mutare excelentă Gigi”, a spus Porumboiu, citat de sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și