Închide meniul

Marius Șumudică, meci de vis în Liga Campionilor Asiei! Al Shabab a umilit-o pe Mumbai City. Ever Banega a făcut show

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 23:57

Marius Șumudică, meci de vis în Liga Campionilor Asiei! Al Shabab a umilit-o pe Mumbai City. Ever Banega a făcut show

Marius Șumudică este antrenorul de la Al Shabab

Twitter Marius Șumudică

Marius Șumudică a debutat cu o victorie în Liga Campionilor Asiei. Al Shabab, echipa românului, a învins-o cu 3-0, în deplasare, pe Mumbai City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ever Banega a reușit o „dublă” pentru Al Shabab. Pentru echipa lui Șumudică a mai marcat și Al Ammar.

Marius Șumudică, debut cu succes în Liga Campionilor Asiei

În etapa următoare a Ligii Campionilor Asiei, Al Shabab va juca acasă cu Al Jazira, echipă din Emiratele Arabe Unite, în data de 11 aprilie. Al-Shabab face parte din grupa B, alături de Mumbai City (India), Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite) şi Al Quwa Al Jawiya (Irak).

Echipele de start

Mumbay City: Lachenpa – Bheke, Singh, Fall, Desai – Jahouh, Apuia – Chhangte, Singh, Cassinho – Singh

Reclamă

Al-Shabab: Al Qarni – Al Sagour, Al Tambakti, Sharanhili, Al Shamekh – Banega, Al Monassar, Paulinho – Al Abid, Carvalho, Bahebri

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab

Marius Şumudică este noul antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

Reclamă 4 / 0/3

Şumudică a avut o reacţie emoţionantă pe reţelele sociale, imediat după ce mutarea s-a oficializat. Le-a transmis un prim mesaj fanilor, cărora le-a făcut şi o promisiune.

„Un mulţumesc călduros tuturor fanilor Al Shabab, care mi-au trimis multe mesaje în ultima săptămână. Am simţit mereu că există o conexiune între noi. Aveţi un loc special în inima mea! Voi da tot ce am mai bun pentru voi şi pentru club”, a transmis Marius Şumudică pe contul său de Twitter.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și