Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică, primul antrenament cu CFR Cluj. „După culoarea părului, aş fi un tată pentru mulţi dintre jucători”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 iunie 2021, 18:09

Marius Şumudică, primul antrenament cu CFR Cluj. „După culoarea părului, aş fi un tată pentru mulţi dintre jucători

Facebook CFR Cluj

Marius Şumudică, primul antrenament cu CFR Cluj

Marius Şumudică, primul antrenament cu CFR Cluj. Tehnicianul a îmbrăcat treningul despre care a spus că îi aduce aminte de culorile Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, primul antrenament cu CFR Cluj

Şumudică i-a strâns pe jucători în jurul său şi le-a ţinut primul discurs. Apoi, antrenorul şi colaboratorii săi au condus o şedinţă de pregătire cu exerciţii de acomodare după scurta perioadă de vacanţă. Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al echipei campioane.

„Din ceea ce vorbeşte lumea, aş avea darul de a câştiga grupul foarte repede. Sper să o fac şi aici.

Jucătorii sper să înţeleagă în primul rând că au lângă ei… aşa, după culoare părului, aş fi un tată, totuşi sunt la vârsta la care mă pot declara fratele unora dintre ei. Vor avea un sprijin din toate punctele de vedere.

Reclamă

Pentru mine, ei sunt numărul unu. Să înţeleagă filosofia mea şi să mergem acolo unde ne este locul şi unde CFR a făcut rezultate notabile în ultimii ani.

Sunt jucători cărora le port un respect deosebit pentru ceea ce au realizat. Abia aştept să le strâng mâna, să-i felicit pentru sezoanele pe care le-au făcut. Sunt deja 4 ani de când CFR câştigă titlul pe plan intern şi are rezultate notabile pe plan extern”, a spus Şumudică, ieri, la prezentarea oficială.

Şumudică, ameninţări pentru rivali

Antrenorul şi-a anunţat jucătorii că are pretenţii de la ei şi că o prezenţă în Conference League ar fi un eşec pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

„Obiectivele vor fi aceleaşi. Şi anume: să fim cei mai buni! Pentru mine, cel mai important target e să readuc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, penrtu clubul meu”, a mai spus Şumudică.

Noul antrenor a promis că în timpul meciurilor va încerca să se tempereze. Dar nu a scăpat ocazia să îşi ameninţe rivalii din campionat.

„Cu siguranţă, veţi vedea un alt Şumudică. Am promis public şi o spun şi acum. Am ajuns la echipa campioană, unde trebuie să fiu un exemplu.

Nu mă voi da în lături de la ce înseamnă a-mi apăra clubul. Sunt un tip vulcanic, un tip coleric.

Celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacţiile lui Şumudică, dacă va fi dezavantajat sau atacat. Ăsta sunt, nu mă voi da niciodată la o parte”, a declarat Şumudică.

Recomandări
  • Şumudică i-a cunoscut pe jucătorii lui CFR Cluj
  • Mesajul transmis de noul antrenor din Gruia

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și