Închide meniul

Real Madrid – Valencia 1-1. „Galacticii” s-au calificat în finala Supercupei Spaniei! Manchester City, eliminată din Cupa Ligii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2023, 23:50 / Actualizat: 7 februarie 2024, 19:26

Real Madrid – Valencia 1-1. „Galacticii s-au calificat în finala Supercupei Spaniei! Manchester City, eliminată din Cupa Ligii

Real Madrid - Valencia şi Juventus - Lazio, meciurile serii

Jucătorii de la Real Madrid, în timpul unui meci / Profimedia

Meciurile zilei au fost LIVE SCORE pe www.as.ro. Real Madrid – Valencia 1-1, primul duel din semifinalele Supercupei Spaniei, s-a decis la loviturile de departajare. PSG – Angers a fost primul meci pentru Lionel Messi după CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele zilei din cele mai importante competiții ale zilei sunt pe www.as.ro!

Meciurile zilei pe www.as.ro

Real Madrid – Valencia 1-1 (4-3 d.l.d) – semifinalele Supercupei Spaniei
PSG – Angers 2-0 – Ligue 1
Southampton – Manchester City 2-0- sferturile Cupei Ligii Angliei

Update Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei după 4-3 la loviturile de departajare cu Valencia! 

Update PSG – Angers 2-0! A înscris Lionel Messi, în primul său meci după câștigarea CM 2022.

Reclamă

Update Southampton – Manchester City 2-0! Rezultat șoc în Cupa Ligii Angliei! Trupa lui Pep Guardiola e condusă după golurile lui Sekou Mara și Moussa Djenepo.

Update Real Madrid – Valencia 1-1! Samuel Lino a restabilit egalitatea!

Update PSG – Angers 1-0! Ekitike a deschis scorul.

Reclamă 4 / 0/3

Update Real Madrid – Valencia 1-0! Benzema înscrie din penalty!

Update : A început meciul dintre Real Madrid și Valencia!

Lionel Messi nu va avea parte de o ceremonie specială la PSG

Lionel Messi va reveni pe teren, în partida dintre PSG şi Angers, din campionatul Franţei. Deşi era de aşteptat ca argentinianul să aibă parte de o primire specială, ca un campion mondial, se pare că oficialii trupei de pe Parc de Princes au decis să sară peste acest lucru.

Presa din Franţa anunţă faptul că PSG nu a planificat un moment festiv pentru Lionel Messi, la partida programată miercuri, cu Angers. Se pare că francezi au fost deranjaţi de modul în care Emiliano Martinez l-a ironizat pe Kylian Mbappe, imediat după cucerirea trofeului mondial.

La toată scena creată de portarul argentinian, Lionel Messi a fost martor, însă nu a intervenit, deşi este coechipier cu Kylian Mbappe la echipa de club. Astfel, oficialii clubului de pe Parc de Princes s-au gândit la faptul că fanii francezi nu vor avea cea mai bună reacţie dacă Lionel Messi va fi sărbătorit la Paris, chiar şi în contextul în care este campion mondial.

Totodată, jurnaliştii francezi notează faptul că Lionel Messi ar putea avea parte de un „standing ovation” din partea publicului, pentru turneul mondial fantastic pe care l-a reuşit în Qatar. Şi antrenorul parizienilor, Christophe Galtier, a oferit declaraţii despre situaţia lui Lionel Messi, fiind convins că va fi primit cum se cuvine de francezi: „Nu am nicio îndoială că va fi primit foarte bine pe Parc de Princes”, susţine tehnicianul, citat de rmcsport.com.

Reclamă

Lionel Messi va semna! A acceptat propunerea „imposibil de refuzat”

Lionel Messi s-a hotărât şi va semna un nou contract. Atacantul în vârstă de 35 de ani şi-a decis viitorul după ce a câştigat singurul trofeu care îi lipsea, cel de campion mondial. Starul argentinian va rămâne la PSG.

Tatăl deţinătorului a şapte Baloane de Aur, Jorge Messi, este aşteptat la Paris pentru a stabili ultimele detalii cu şeicul liderului din Ligue 1. În capitala Franţei se vorbeşte deja despre faptul că propunerea făcută de Nasser Al-Khelaifi a fost una „imposibil de refuzat„. Noua înţelegere pe care o va semna Lionel se va întinde pe unul sau doi ani.

Potrivit marca.com, acordul dintre cele două părţi este total, iar Messi va continua la PSG. „Acolo este fericit, familia lui s-a adaptat deja. Clubul este încântat să aibă pe căpitanul noii campioane mondiale, chiar dacă în finală a fost învinsă chiar Franţa„, anunţă sursa citată.

Spaniolii au dezvăluit că şefii lui PSG îşi freacă mâinile de bucurie, chiar dacă noul contract al lui Messi „va însemna o cheltuială mare„. Messi va avea parte de o mărire de salariu considerabilă. În prezent, câştigă 30 de milioane de euro pe sezon, cu mult sub Cristiano Ronaldo. Portughezul a devenit cel mai bine plătit sportiv şi primeşte 200 de milioane de euro pe an de la Al-Nassr.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și