Închide meniul

Mesajul lui Denis Alibec de Crăciun! Cu cine petrece atacantul naționalei sărbătorile

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 decembrie 2023, 17:14

Mesajul lui Denis Alibec de Crăciun! Cu cine petrece atacantul naționalei sărbătorile

Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica

Denis Alibec, după un meci al naţionalei României / Profimedia

Mesajul lui Denis Alibec de Crăciun! Atacantul român a revenit în țară pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a avut un an 2023 foarte bun pe plan profesional, câștigând titlul în Liga 1 alături de Farul Constanța și obținând calificarea la EURO 2024 alături de naționala României.

Mesajul lui Denis Alibec de Crăciun! Cu cine petrece atacantul naționalei sărbătorile

În ziua de Crăciun, atacantul naționalei a postat pe Instagarm o fotografie alături de mama și bunica sa:

„Vă urez sănătate alături de cei dragi. Crăciun fericit!”, a scris Denis Alibec, pe contul său de Instagram.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Denis Alibec (@alibecdenis)

Reclamă

În vara acestui an, Denis Alibec s-a transferat la Muaither SC, formație care evoluează în prima ligă din Qatar. Atacantul român a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase de gol în cele 12 meciuri pe care le-a disputat în tricoul celor de la Muaither. El a marcat în ultimele două meciuri disputate de formația sa, în egalul cu Al-Arabi și în înfrângerea cu Al-Wakrah.

Denis Alibec are un singur regret în 2023

La revenirea în țară, Denis Alibec a dezvăluit că le-a propus jucători români celor de la Muaither, formaţia la care evoluează în Qatar. În plus, el a recunoscut că le simte lipsa foştilor colegi de la Farul Constanţa, dar încă nu au existat discuţii în privinţa unei posibile reveniri la formaţia de pe malul mării. De asemenea, singurul regret al lui Alibec din acest an este că nu şi-a putut ajuta foştii coechipier în preliminariile Europa League:

„Pierdem. E greu acolo. Dar cu antrenorul nou am început să jucăm mai bine, să ne batem cu oricare echipă. Din ianuarie sperăm să câștigăm. Așa am înțeles. Le-am propus români (n.r. să fie transferați la echipă). Nu vă spun care! O să vedeți dacă vor veni.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. 2023, cel mai bun an din cariera ta?) Da, mai ales că am luat și campionatul, ne-am calificat și la EURO. Mai mult de atât ce îmi pot dori? Timpul trece repede, trebuie să ne pregătim și să fim cu capul acolo. Să fim toți sănătoși.

Denis Alibec: „E o grupă OK”

E o grupă OK, se putea mai rău. Mergem să ne batem cu ei de la egal la egal și să vedem care se califică mai departe. Da, cu siguranță, trebuie să avem încredere. Am vorbit și cu staff-ul și cu restul colegilor. Suntem încrezători și vom merge acolo să facem o pregătire bună.

Să trăiască momentul și să dea totul pe teren. Altă șansă e greu să se mai ivească.

Cu mine nu știu ce se va întâmpla. Am un contract și nu pot pleca. Le simt lipsa (n.r. celor de la Farul). Îmi doream să joc și turul de calificare de Europa League, dar asta a fost să fie.

Nu e nicio discuție deocamdată (n.r. să mă întorc la Farul în iarnă). Mă uit la meciuri. Surprinzător, 10 puncte pentru FCSB. Să vedem acum”, a declarat Denis Alibec, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și