Închide meniul

"Mi-e foame de trofee!". Marius Şumudică s-a autopropus la CFR Cluj. De ce ar accepta şi o ofertă de la Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 18:42

"Mi-e foame de trofee!". Marius Şumudică s-a autopropus la CFR Cluj. De ce ar accepta şi o ofertă de la Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică îşi doreşte să fie ofertat de CFR Cluj

Şumudică a dezvăluit şi care sunt motivele pentru care ar pleca de la echipa alături de care trece printr-un moment excelent. Nu a pierdut în ultimele nouă meciuri şi are cea mai lungă serie de invincibilitate din carieră. Acasă a pierdut ultima dată în urmă cu 319 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică vrea să ajungă în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

"Deocamdată sunt sub contract cu Gaziantep. Se discută de prelungirea contractului la mine, aici. În momentul de faţă, sunt plusuri sau minusuri dacă aş prelua CFR. M-a omorât, pandemia m-a distrus din punct de vedere mental. Cred că am făcut 50 de teste, mâine mă testează iar. S-au luat nişte reguli foarte stricte în seara asta.

Mi-e greu să stau fără familie, cu toate că am pus fotbalul pe primul plan. Mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat la ultimul meci. CFR e o variantă bună, care tot timpul s-a luptat la trofee. N-am avut nicio discuţie cu absolut nimeni. În aprilie eu sunt liber, când se termină campionatul.

Îmi doresc să câştig trofee şi să îmi aduc aminte de perioada trăită la Astra. În momentul de faţă nu pot să fac asta în Turcia. CFR şi Craiova sunt două echipe pe care trebuie să le iei în calcul tot timpul. Şi la Craiova toată lumea vorbeşte frumos. Pentru mine sunt porţi deschise, oricând m-aş întoarce în România", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

În acest an, Şumudică a mai avut o tentativă de a ajunge la CFR Cluj. În locul său a fost ales Edi Iordănescu.

Reclamă

"Am avut nişte discuţii cu Marian Copilu în momentul în care l-au ales pe Edi Iordănescu. Au fost nişte discuţii, mi s-a spus că au ales între mine şi el. E clar că am fost dezamăgit în momentele alea, îmi doream să ajung la CFR. A fost decizia dânşilor.

Acum trei săptămâni am reluat discuţiile şi am început să vorbim iarăşi. M-au întrebat de nişte jucători. E adevărat că prin mesaje vorbeam şi cu patronul clubului. Am avut o legătură aşa de amiciţie cu Neluţu Varga. 

Eu nu sunt un antrenor ieftin în momentul de faţă. Există o clauză de reziliere în momentul de faţă. Sunt şi nişte restanţe financiare faţă de mine. În momentul de faţă partea financiară este ultima problemă pentru mine", a dezvăluit antrenorul lui Gaziantep.

Reclamă 4 / 0/3

Din informaţiile AS.ro, Adi Mutu a bătut deja palma cu Neluţu Varga. Selecţionerul României U21 trebuie doar să se mai înţeleagă cu Răzvan Burleanu pentru "ruperea" contractului actual.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și