Închide meniul

„Mi s-a făcut dosar penal!” Eugen Trică, scandal monstru cu Adrian Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard!” Momentul în care cei doi s-au contrat dur

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 22:45 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 0:18

„Mi s-a făcut dosar penal! Eugen Trică, scandal monstru cu Adrian Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard! Momentul în care cei doi s-au contrat dur

Eugen Trică, scandal monstru cu Adrian Mititelu

Mircea Rosca/Sport Pictures via Hepta

Eugen Trică a dezvăluit că, pentru a fi sigur că nu este nimic necurat la mijloc, Mititelu a decis să le ia telefoanele jucătorilor. Numit antrenor – interimar, Trică s-a opus acestei decizii. Acesta a s-a enervat şi a dezvăluit că i-a spart parbrizul cu un tac de biliard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică, scandal monstru cu Adrian Mititelu

Prima mea ceartă cu Mititelu a fost prin 2010. Eram jucător pe vremea aia, antrenor era Mark Wote. Atunci clubul s-a despărțit de el și eu am stat o etapă-două antrenor interimar. Săptămâna aceea era meciul cu CFR Cluj. Am jucat la ei, am câștigat campionate… M-am certat cu Mititelu pe un program al echipei, apoi a venit să ia telefoanele jucătorilor. Nu prea avea încredere în jucători. Ca după să aflu că nici în mine nu prea avea, suspectându-mă de niște lucruri.

N-am fost de acord să ia telefoanele jucătorilor, am plecat, mi s-a pus pata când am ieșit din cantonament. Atunci i-am spart parbrizul cu un tac de biliard. E un episod care nu-mi face cinste. Era un Mercedes ultimul model și de nervi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am luat-o ușor spre casă și când a ieșit de acolo nu i-a venit să creadă. Noi ne certăm azi și după cinci minute ne împăcăm.

40.000 de euro! Aveam de luat vreo 60.000 de euro de la Craiova și atât a vrut el să-mi oprească. S-a dus și la poliție, mi s-a făcut dosar penal și ca să-și retragă acea plângere am renunțat la bani mulți și s-a liniștit treaba. Dosarul a mers mai departe și într-un final s-au liniștit apele. Am plătit scump, dar a fost o greșeală din tinerețile mele. După episodul ăla cu tacul, credeți că mă mai chema domnul Mititelu dacă nu știa ceva despre mine? M-a angajat și am promovat echipa”, a spus Eugen Trică la gsp.ro.

Eugen Trică a rezistat doar 4 meciuri în ultimul mandat la echipa lui Adrian Mititelu

Doar patru meciuri a rezistat Eugen Trică la ultimul său mandat la echipa lui Adrian Mititelu. Cu el pe bancă, FC U Craiova 1948 nu a reușit nicio victorie, a scos un egal și a suferit trei înfrângeri.

Reclamă

În ciuda rezultatelor slabe, Trică a plecat cu conturile pline de la echipa din Bănie. În total, pentru o lună de muncă, antrenorul a încasat 38.000 de euro. Din acești bani, 13.000 de euro au reprezentat clauză de reziliere plătită către fosta sa echipă, 10.000 de euro, prima obținută la semnătură, alți 10.000 de euro pentru rezilierea contractului și 5.000 de euro, restanțe din precedentul mandat.

„Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit. Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost.

Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit. Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”, a spus Eugen Trică după despărțirea de club, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și