Închide meniul

Mihai Iosif, mesaj pentru conducere după CS Mioveni – Rapid 1-0: „Trec de la emoţie la furie” + Nepotul lui Mitică Dragomir, debut la 17 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 17:54 / Actualizat: 24 mai 2021, 1:24

Mihai Iosif, mesaj pentru conducere după CS Mioveni – Rapid 1-0: „Trec de la emoţie la furie + Nepotul lui Mitică Dragomir, debut la 17 ani

Mihai Iosif, discurs categoric

Hepta

Rapid a încheiat sezonul cu un eşec, 0-1, în deplasare, cu CS Mioveni. Gazdele s-au impus cu golul lui Ştefan Blănaru, din minutul 65, şi vor juca în barajul de promovare în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul de astăzi, nepotul lui Mitică Dragomir, Bogdan Dragomir, a debutat la doar 17 ani pentru Rapid. El a intrat în minutul 89, în locul lui Antonio Sefer.

Bogdan Dragomir, debut la Rapid
captură Digi Sport

Mihai Iosif, mesaj pentru conducere după CS Mioveni – Rapid 1-0

La finalul partidei, Mihai Iosif a cerut conducerii să îl anunţe în faţă dacă urmează să fie schimbat.

”Trebuie să fim un tot unitar şi să ducem Rapid cât mai sus. Am un respect prea mare faţă de patron şi când va fi ceva sunt sigur că mă va anunţa în faţă, atât dânsul cât şi preşedintele Daniel Niculae.

E foarte important că am promovat, poate multă lume încă nu îşi dă seama de ceea ce am realizat noi.

Reclamă

Am tot felul de trăiri, trec de la emoţie la furie, de la bucurie la agonie, dar trebuie să fim o familie aici toţi”, a declarat Mihai Iosif, potrivit digisport.ro.

Mihai Iosif, antrenorul-suporter

În vârstă de 46 de ani, Mihai Iosif a revenit pe banca Rapidului într-un moment în care intrarea în play-off părea compromisă. Giuleştenii au reuşit însă un parcurs remarcabil, la finalul căruia au revenit în prima ligă după şase ani de aşteptare,

Mihai Iosif a sărbătorit ca un suporter şi nici nu a luat în calcul o posibilă demitere a sa.

Reclamă 4 / 0/3

„De când am plecat din noroi, e ce mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. (…) Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1”, a declarat Iosif, imediat după obţinerea promovării.

Antrenorul Rapidului, moment inedit la AS.ro LIVE

Poreclit „poetul” fotbalului românesc, Mihai Iosif, a comparat Rapidul cu celebrul personaj Edmond Dantes al lui Alexandre Dumas.

”După meciul cu Slobozia, eram sub pământ, știi ‘Contele de Monte Cristo’, cu bolovani atârnați de picioare. Nu aș vrea să fiu un Edmond Dantes. Sper să ieșim la suprafață, am ieșit, suntem în play-off, sperăm să mergem până la capăt, fără să ucid pe nimeni.

Pentru mine, comoara este echipa. Am intrat în play-off, foarte greu, chiar dacă era un lucru normal. Dacă nu intram în play-off, probabil, era liniște acum la Rapid, mergeam prin cireșarii. M-am băgat și nu dau înapoi sub nicio formă”, spunea luna trecută Mihai Iosif la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și