Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după declaraţia şocantă a lui Daniel Opriţa: „E instigare la violenţă! O spune un băiat plătit de MApN!”

Reclamă

Publicat: 10 septembrie 2022, 22:40

Mihai Stoica a răbufnit după declaraţia şocantă a lui Daniel Opriţa: „E instigare la violenţă! O spune un băiat plătit de MApN!

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a răbufnit după declaraţia şocantă a lui Daniel Opriţa. Antrenorul celor de la CSA Steaua a spus că suporterii i-au transmis să promoveze mai repede în ligile superioare pentru că le „e dor de o bătaie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când am venit aici, suporterii asta m-au rugat, să promoveze mai repede echipa pentru că le este dor de o bătaie. Să intre în Liga 3, Liga 2, pentru că la Liga 4 erau cam singuri„, a fost declaraţia şocantă a lui Daniel Opriţa.

Mihai Stoica a răbufnit după declaraţia şocantă a lui Daniel Opriţa

La derby-ul cu Dinamo, fanii celor de la CSA Steaua au provocat incidente grave. Aceştia s-au bătut cu jandarmii şi au introdus materiale pirotehnice în stadion. Mihai Stoica nu a rămas indiferent la declaraţiile date de Opriţa şi a oferit un răspuns dur, mai ales în contextul incidentelor de pe Arena Naţională.

Spune un băiat plătit de MApN şi asta spune, că obiectivul e să se bată cu Jandarmeria, cu MAI, război civil sub oblăduirea celor care lasă anomalia asta să joace. Sunt jucători plătiţi din bugetul MApN. Cred că există generali plătiţi mai prost decât fotbaliştii ăştia din Liga 2. E instigare la violenţă. Cred că alta e soluţia. Există camere de supraveghere. E uşor să-i depistezi pe cei care fac probleme.

Vă spun cum, că mă duce mintea la astea. Porneşti anchetă, îi iei frumos pe cei care fac probleme şi îi ţii departe de… Cum e în Anglia. Un individ care pătrunde pe teren şi face lucruri de astea e interzis pe stadion. Şi la noi sunt mulţi interzişi pe stadioane, din Peluza Nord, de la noi, au fost mulţi interzişi pentru mai puţin. Eu am rămas consternat de ce a putut declara Opriţa„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională! Jandarmii, ‘încolțiți’ de ultrașii CSA Steaua

A fost bătaie ca-n filme pe Arena Națională. Jandarmii au fost ‘încolțiti’ de ultrașii CSA Steaua. Totul s-a petrecut la pauza derby-ului, la scorul de 1-1.

Jandarmii au avut o misiune infernală la derby. Ultrașii au pornit haosul la pauză și au aruncat în aceștia cu scaune, garduri și extinctoare.

Situația a scăpat de sub control, astfel că jandarmii au fost nevoiți să se retragă. Imaginile de pe Arena Națională sunt de-a dreptul șocante, scenele fiind desprinse dintr-un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2. Fostul preşedinte al LPF cere ca huliganii să fie scoşi definitiv de pe stadioanele din România.

„Mitică” Dragomir a rămas stupefiat când a văzut imaginile de la derby-ul din Liga 2. A avut loc o bătaie ca-n filme, pe Arena Națională. Jandarmii au fost ‘încolțiți’ de ultrașii CSA Steaua şi s-a aruncat în ei cu scaune, garduri şi extinctoare.

Fostul conducător al fotbalului românesc cere să fie pusă în aplicare Legea 4/2008, realizată chiar la iniţiativa lui. Nu îşi explică de ce liderii Jandarmeriei se tem să o respecte în totalitate.

Trebuie curăţate arenele de sălbatici, cum au făcut englezii. Nu s-a renunţat niciodată la lege, dar dacă se aplică, atunci vom avea şi noi fotbal pe stadioane şi vom avea suporteri foarte mulţi. Nu vine nimeni să intre în bombele alea şi fumul de pe stadioane. În proporţie de 30% se aplică legea, dar nu e unul care să dea cu biciul la Jandarmerie. Le e frică.

O parte din ei sunt sălbatici, dacă nu se opreşte această sălbăticie veţi vedea că vor fi şi morţi! În Anglia e linişte totală, nu ridică nimeni glasul. Dacă lăsăm să câştige huliganismul, se alege praful de ţara asta. Huliganii trebuie să fie stopaţi!„, a declarat Dumitru Dragomir la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și