Închide meniul
VIDEO

Mihai Stoica, aruncat în piscină de Gheorghe Mustaţă! Imagini fabuloase la baza din Berceni. Dinamo, ironizată: „Serie B! Serie B!”

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2022, 15:41

Mihai Stoica, aruncat în piscină de Gheorghe Mustaţă! Imagini fabuloase la baza din Berceni. Dinamo, ironizată: „Serie B! Serie B!

Mihai Stoica, aruncat în psicină de Ghoerghe Mustaţă

Mihai Stoica, ironii la adresa celor de la Dinamo | AntenaSport

Mihai Stoica, aruncat în piscină de Gheorghe Mustaţă! Imagini fabuloase de la baza din Berceni a FCSB! Ultraşii stelişti au petrecut alături de Mihai Stoica şi de jucători la petrecerea de final de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a oferit imaginea zilei. Acesta a fost aruncat în piscină de liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă.

Mihai Stoica, aruncat în piscină de Gheorghe Mustaţă

Mihai Stoica nu s-a oprit aici. Deşi în spaţiul public, managerul general nu a dorit să îşi ironizeze marea rivală după ce a retrogradat, MM s-a dezlănţuit alături de fani. „Serie B! Serie B!” – a fost scandarea preferată a lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a bucurat de retrogradarea lui Dinamo

În spaţiul public, Mihai Stoica a fost rezervat în ceea ce priveşte retrogradarea celor de la Dinamo. Managerul FCSB a spus că nu era momentul să se bucure, însă în momentul în care a petrecut alături de fani nu s-a mai abţinut.

Mihai Stoica a revenit cu explicaţii suplimentare şi a spus că, deşi avea „podul plin de ironii„, nu şi-a ironizat rivala de o viaţă.

Reclamă

Am trăit sentimente amestecate. De asta nici n-am comentat după. Podul era plin de ironii, dar nu e momentul. Au ajuns prea jos, nu e un semn de bărbăție să ironizezi pe cineva care a ajuns atât de jos, pentru că nu-ți poate răspunde în niciun fel.

E cumplit ce s-a întâmplat, dar cred că ar fi trebuit să se întâmple mai de mult, iar suporterii nu ar fi asistat la agonia asta. A fost exact o agonie, a durat prea mult”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica ştie din ce cauză a retrogradat Dinamo

Mihai Stoica e convins că ştie din ce cauză a retrogradat Dinamo. Managerul general al lui FCSB l-a acuzat pe fostul patron al „câinilor”, Ionuţ Negoiţă, pentru situaţia dezastruoasă de la clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. MM anunţă că declinul rivalei a pornit cu adevărat în momentul în care Cristi Borcea a decis să îşi vândă pachetul de acţiuni, în 2012. Negoiţă ar fi plătit atunci aproximativ 1.3 milioane de euro.

Oficialul lui FCSB asigură că, spre deosebire de Cristi Borcea, Ionuţ Negoiţă nu a fost şi un fan al lui Dinamo.

Negoiţă n-a simţit nimic pentru Dinamo. Borcea era disperat, trăia pentru Dinamo. Poate că făcea şi el nefăcute, dar Borcea era dinamovist. Cu Borcea, în timpul meciurilor nu se poate discuta. Nu l-am simţit pe Negoiţă dinamovist”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cu Negoiţă la conducerea clubului, „câinii” au cucerit un singur trofeu. Este vorba de Cupa Ligii, în sezonul 2016/2017, competiţie care a fost desfiinţată între timp. Din 2007 nu a mai fost Dinamo campioana României.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Clubul care a fost ţinut în viaţă, în ultimii ani, de fanii din DDB au primit o lovitură teribilă. Retrogradarea din Liga 1 vine la „pachet” cu pierderea patrimoniului!

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Reclamă

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut, când Dinamo risca să ajungă în Liga 2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și