Mihai Stoica e convins că ştie din ce cauză a retrogradat Dinamo. Managerul general al lui FCSB l-a acuzat pe fostul patron al „câinilor”, Ionuţ Negoiţă, pentru situaţia dezastruoasă de la clubul din Ştefan cel Mare.
Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. MM anunţă că declinul rivalei a pornit cu adevărat în momentul în care Cristi Borcea a decis să îşi vândă pachetul de acţiuni, în 2012. Negoiţă ar fi plătit atunci aproximativ 1.3 milioane de euro.
Mihai Stoica ştie din ce cauză a retrogradat Dinamo
Oficialul lui FCSB asigură că, spre deosebire de Cristi Borcea, Ionuţ Negoiţă nu a fost şi un fan al lui Dinamo.
”Negoiţă n-a simţit nimic pentru Dinamo. Borcea era disperat, trăia pentru Dinamo. Poate că făcea şi el nefăcute, dar Borcea era dinamovist. Cu Borcea, în timpul meciurilor nu se poate discuta. Nu l-am simţit pe Negoiţă dinamovist”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.
Cu Negoiţă la conducerea clubului, „câinii” au cucerit un singur trofeu. Este vorba de Cupa Ligii, în sezonul 2016/2017, competiţie care a fost desfiinţată între timp. Din 2007 nu a mai fost Dinamo campioana României.
Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2
Clubul care a fost ţinut în viaţă, în ultimii ani, de fanii din DDB au primit o lovitură teribilă. Retrogradarea din Liga 1 vine la „pachet” cu pierderea patrimoniului!
Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.
FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.
