Închide meniul

Mihai Stoica a ieşit la atac şi critică vedetele FCSB! Mesajul lui MM pentru fanii de la „Peluza Nord Steaua”. Elogii pentru Cordea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 9:31

Mihai Stoica a ieşit la atac şi critică vedetele FCSB! Mesajul lui MM pentru fanii de la „Peluza Nord Steaua. Elogii pentru Cordea

Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica apel disperat pentru fani/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica critică vedetele FCSB după victoria obținută cu greu în Conference League. MM l-a dat exemplu nou venitul la echipă, Andrei Cordea. Acesta a marcat și golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica critică vedetele FCSB

MM le-a transmis vedetelor de la FCSB să se trezească. Managerul general al roș-albaștrilor a salutat revenirea fanilor de la „Peluza Nord Steaua!”. „Când unii băieți de-ai noștri vor înțelege că determinarea și concentrarea sunt – de cele mai multe ori – mai importante decât calitățile cu care sunt înzestrați, vom ajunge acolo unde ne dorim.

Golul și evoluția lui Andrei Cordea din meciul său de debut în cupele europene ne-au confirmat că am transferat un fotbalist de valoare și un băiat de mare caracter.

Câteodată, chiar și un nou-venit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi. Iar eu sunt convins că cei ale căror prestații au lăsat de dorit în acest meci sunt suficient de maturi și inteligenți ca să înțeleagă asta.

Mihai Stoica, mesaj pentru „Peluza Nord Steaua”

Totuși, aseară, cea mai mare realizare a familiei steliste a fost revenirea atât de așteptată a celor care au lipsit în ultima vreme. A celor fără de care n-am mai reușit să câștigăm un titlu de atâția ani. A celor alături de care s-a scris istorie. Și nu orice pagini, ci cele mai frumoase și emoționante de după 1989.

Reclamă

WELCOME BACK, PELUZA NORD❤️💙

Felicitări pentru aseară! Ne-ați lipsit mult prea mult!„, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Mesajul lui MM pentru vedetele FCSB
FCSB – Șahtior Karagandy, scor 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! Vezi toate știrile
Citește și