Închide meniul

Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte de Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0: „Doar Thomas Muller a mai făcut asta”

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2022, 19:21

Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte de Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0: „Doar Thomas Muller a mai făcut asta

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

  • Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte de Andrea Compagno
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Mihai Stoica a fost lăsat fără cuvinte de Andrea Compagno, după partida dintre FCSB şi Anderlecht, încheiată cu scorul de 0-0. Managerul roş-albaştrilor s-a declarat uimit de efortul depus de atacantul italian, care a fost introdus în locul lui Bogdan Rusu la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat pe teren propriu cu Anderlecht, în etapa a doua din faza grupelor Conference League. Andrea Compagno a fost remarcatul serii, în partida de pe Arena Naţională, în ciuda faptului că a început partida ca rezervă.

Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte de Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht

Mihai Stoica a analizat prestaţiile celor doi atacanţi de la FCSB, Bogdan Rusu şi Andrea Compagno. Managerul roş-albaştrilor a dezvăluit că distanţa parcursă de italian l-a impresionat, comparându-l cu o vedetă de la Bayern Munchen, anume Thomas Muller.

Reclamă

„Nu o să vorbesc niciodată despre jucători despre meci, să îi critic. Rusu nu că nu ar fi vrut, dar asta e capacitatea lui de efort. Conform datelor noastre a alergat 5,5 kilometri. E foarte bine pentru un atacant.

Surpriza este alta, ce a putut să facă Andrea Compagno în a doua parte a meciului. Cred că a bătut toate recordurile unui număr 9 în ceea ce privește distanța parcursă. 6,6 km. E imens!

Reclamă

Mi se pare… Nu știu dacă am întâlnit așa ceva. Poate doar Thomas Muller a mai făcut așa ceva, dar el nu era atacant veritabil”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno a fost cumpărat de FCSB de la FC U Craiova 1948, în schimbul a peste 1 milion de euro. Atacantul italian a marcat un singur gol, în patru partide bifate pentru roş-albaştrii.

Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0

Mesajul de luptă al lui Andrea Compagno, după FCSB – Anderlecht 0-0. Atacantul italian a spus că FCSB are puterea de a lupta în continuare pentru calificare.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a fost rezervă cu Anderlecht. Atacantul italian a fost trimis în teren în locul lui Bogdan Rusu.

„Am făcut un meci bun, cu cea mai bună echipă din Belgia. Am avut cea mai mare ocazie, am jucat bine. Încă nu obţinem ceea ce meritam. Am avut o ocazie mare, am avut un meci echilibrat. Nu putem să ne oprim, mergem înainte. Antrenorul ia deciziile, indiferent dacă joci 10 minute trebuie să dai totul. Nu e problemă cine intră, important e echipa. A fost un meci echilibrat. În cupele europene, dacă nu câştigi, nu trebuie să pierzi.

Cred că de la meciul cu Farul până acum echipa a crescut. Sunt sigur că or să vină şi punctele. Totul e posibil. Azi am demonstrat că putem să ne luptăm pentru calificare. Nu avem timp să ne gândim mai desparte, trebuie să ne gândim la meciul cu Craiova. Mă întorc doar în oraş, echipa e diferită. Mă simt bine la FCSB, cel mai bine din România. Important e să ne batem la titlu„, a spus Andrea Compagno la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”