Închide meniul

Mihai Stoica o lasă mai moale! Managerul FCSB a explicat de ce n-a lansat un „potop” de ironii după eliminarea lui CFR Cluj: „Îmi interzice!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iulie 2022, 21:50

Reclamă
Mihai Stoica o lasă mai moale! Managerul FCSB a explicat de ce n-a lansat un „potop de ironii după eliminarea lui CFR Cluj: „Îmi interzice!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica o lasă mai moale! Managerul FCSB a explicat de ce n-a lansat un „potop” de ironii la adresa lui CFR Cluj, după ce campioana României a fost eliminată rușinos de FC Pyunik în primul tur preliminar al UEFA Champions League, scor 2-2 (3-4 d.l.d.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În alte situații, MM ar fi avut un discurs mult mai acid îndreptat către echipa lui Dan Petrescu, însă după eliminarea-șoc suferită de ardeleni în fața lui FC Pyunik, oficialul FCSB a avut o declarație reținută.

Mihai Stoica o lasă mai moale! De ce nu i-a ironizat pe cei de la CFR Cluj

Explicația managerului general de la FCSB a venit astăzi. Mihai Stoica spune că amintirea eliminării FCSB-ului în fața lui Șahtior Karagandy, din sezonul precedent, îi interzice să lanseze noi „atacuri” către CFR.

„Golul din ofsaid care ne-a interzis accesul în finala Ligii 1 m-ar îndemna la ironii, dar efectul Karagandy îmi interzice acțiuni de genul ăsta”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Anul trecut, FCSB a suferit o eliminare asemănătoare cu cea a CFR-ului în fața lui FC Pyunik, în turul 2 preliminar din Conference League. „Roș-albaștrii” au fost învinși tot la loviturile de departajare, după 2-2, la general.

Reclamă

FCSB speră să spele rușinea de anul trecut și să ajungă în grupele Conference League din acest sezon. În turul 2 preliminar, vicecampioana României se va duela cu învingătoarea dintre Partizani și Saburtalo Tbilisi.

Ce a spus Mihai Stoica după eliminarea-șoc a CFR-ului

„Am văzut meciul nostru de anul trecut cu Karagandi. Doar că miza aici a fost alta. Dacă CFR mergea mai departe şi era logic că merge, era în grupele Conference League aproape. Dacă Pyunik pune probleme campioanei României, e clar. În tur a mai jucat ceva CFR, iar acum au prins curaj armenii. Penalty ratat, ocazie imensă la greşeala lui Boateng.

În primele 90 de minute, CFR a avut o singură şansă foarte mare, atât! În rest, nimic! E bine să câştigi cinic, dar n-a mai mers. Nu mă aşteptam ca Pyunik să înscrie cu CFR, dar semnale au fost din campionat, cu multe goluri luate în campionat. CFR nu mai e ce a fost.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că Dan Petrescu are contract beton. Contează şi cum ajungi în Conference League. Acum sunt ca noi (n.r. – în turul secund din preliminariile Conference League). Nu cred că e în pericol Petrescu. Tot ce au făcut, au făcut să ajungă în Champions League. Acum să facă o cheltuială în plus să aduci un alt antrenor, cu clauză plătită pentru Petrescu?

Ce e straniu… Ştiam că Petrescu e superstiţios, poate s-a schimbat. În campionat a luat goluri în ultimele faze ale meciului. Acum, din nou, a intrat în prelungiri Yuri şi a primit gol. Nu mă aşteptam să nu ţină cont în meciuri importante. Schimbările astea din ultimele minute i-au dăunat”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

CFR Cluj va juca cu o echipă semi-profesionistă în Conference League

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes. Formație semi-profesionistă, campioana Andorrei.

În acest sezon, Inter Club d’Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și