Închide meniul

Mihai Stoica, uluit de un fost fotbalist de la FCSB: „Îi curgea sânge din nas! Îi spuneam: ‘Poţi să joci doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap! Fă-le!'”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2023, 20:47

Mihai Stoica, uluit de un fost fotbalist de la FCSB: „Îi curgea sânge din nas! Îi spuneam: Poţi să joci doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap! Fă-le!'

Mihai Stoica, uluit de un fost jucător de la FCSB

Antena Sport

Mihai Stoica, uluit de un fost fotbalist de la FCSB. Este vorba de George Galamaz, cel care a colaborat cu Mihai Stoica şi la Unirea Urziceni. Managerul general de la FCSB spune că jucătorul care a evoluat la FCSB între 2010 şi 2011 a fost  un adevărat „fenomen”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a rămas uluit de determinarea de care dădea dovadă George Galamaz.

Mihai Stoica, uluit de un fost fotbalist de la FCSB

Galamaz juca cu tampoane la jambier, că, la primul contact, îi curgea sânge din nas şi îşi băga tampoanele în nas şi juca aşa.  Galamaz, când a căzut şi i s-a desprins din nou operaţia, i-a ieşit tija din umăr, dar nu era problemă la el. În viaţa mea nu am văzut…

Dacă îi spuneai <<Gala, poţi să joci, dar doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap>>, <<dă-i drumul, fă-le>>. Aşa ceva mai rar. Chiar a fost fenomen Galamaz”, a declarat MM Stoic la orangesport.ro.

Mihai Stoica, moment genial cu Dan Petrescu: „Mai bine taci din gură! Te duci şi te plimbi!”

Mihai Stoica, moment genial cu Dan Petrescu. Mihai Stoica a dezvăluit un moment savuros cu Dan Petrescu, de pe vremea când cei doi au colaborat la Unirea Urziceni. Managerul general de la FCSB a spus că l-a sfătuit pe actualul antrenor de la CFR Cluj să nu intre în vestiar după meciurile pierdute.

Reclamă

Mihai Stoica i-a sugerat lui Dan Petrescu să se ducă să se plimbe până se calmează. Petrescu şi Mihai Stoica au reuşit să producă cea mai mare surpriză din istoria fotbalului românesc în 2009, când au câştigat titlul cu Unirea Urziceni.

Eu i-am spus lui Petrescu o chestie când eram la Urziceni. <<Eu te rog pe tine să ţii cont de un singur lucru>>, experienţă pe care am căpătat-o eu, că şi el era destul de la început atunci, eu aveam mulţi ani în spate.

<<Nu mai intra în vestiar după meci>> . Mai ales dacă nu câştigi, rişti să ai un comportament care să se şteargă greu din memoria unora. Mai bine taci din gură, nu intri, te duci, te plimbi, după care a doua zi poţi să iei ce măsură vrei. Nu mai intra. Au fost nişte discuţii mai ample atunci”, a declarat MM Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive: „Pe mine şi pe Petrescu ne-a dat afară de 5 ori!”

Mihai Stoica, dezvăluiri explozive despre Dumitru Bucşaru, un fost patron din Liga 1. Mihai Stoica a făcut dezvăluiri unice despre Dumitru Bucşaru, cel care era patron la Unirea Urziceni, echipă ce a luat titlul şi a jucat în grupele Champions League.

„S-a întâmplat totul aşa rapid, nu ne aşteptam. Bucşaru a ieşit bine, foarte bine (n.r. – râde). (n.r. – pe plus?) Da… Înainte de a începe ultimul campionat pe prima scenă, mi-a spus că se închide taraba, înainte de dubla cu Zenit. Am făcut 0-0 acasă, iar acolo am pierdut cu 1-0 cu gol marcat de Danny, cu Spalletti pe bancă.

Bucşaru era one of a kind (n.r. – unic). Pe mine şi pe Petrescu cred că ne-a dat de cinci ori afară într-un an. Ne dădea, se ducea Victor Becali, vorbea cu el şi ne aducea înapoi. Era foarte impulsiv. Nu-i plăcea să apară, fugea de presă, unii nici nu ştiau cum arată, oamenii din fotbal nu ştiau. Era un alt fel de om.

Jucătorii ăia au făcut banii şi jucătorii ăia au pierdut banii pe care i-au făcut acolo, casele. Aveau casele şi le-a luat banca. Şi eu am rămas fără casă, dar mai mult la ei era problema. Mi-a zis Gigi o dată <<Băi, avea şi nu a dat?>>. I-am zis că a luat din Champions League. <<Mă, a luat şi nu a dat? Lasă-l în pace. Nu a mai avut, asta e, a făcut calcule greşite>>.

A rămas o echipă în istorie. Au fost bani mulţi, bani mulţi s-au luat din Champions League„, a mai dezvăluit Mihai Stoica.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și