Închide meniul

Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor: „Chiar o să propun la Federaţie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2023, 21:58

Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor: „Chiar o să propun la Federaţie!

Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor

Mihai Stoichiţă, în timpul unui eveniment/ Hepta

  • Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor
  • Directorul tehnic al FRF a spus că va propune înfiinţarea acestei competiţii la Federaţie

Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor. Directorul tehnic al FRF a spus că va propune înfiinţarea acestei competiţii la Federaţie. Stoichiţă s-a inspirat de la spanioli, care organizează de 11 ani această competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Penitenciarelor din Spania a ajuns la sezonul 11. Starul din acest an este Dani Alves, cel care este în arest după ce a fost acuzat de viol. Stoichiţă vrea ca şi în România să se organizeze o astfel de competiţie.

Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor

„Chiar o să le propun la federație. De ce nu? Sunt oameni pedepsiți de societate pentru anumite culpe, dar care trebuie reintegrați în societate după aia. Organizarea unei cupe a penitenciarelor, asta este ideea care mi-a venit.

Reclamă

Pentru că tot spunem că fotbalul elimină xenofobia, rasismul… să elimine și acest resentiment pe care lumea îl are după ce un om este eliberat. Toată lumea zice că a fost pușcăriaș. Ce dacă a fost pușcăriaș. A greșit, a plătit, trebuie reintegrat.

Așa văd lucrurile, o să mă uit și eu cu această competiție din Spania. Reintegrarea oamenilor în societate este foarte importantă. Ies oameni din pușcărie la 25 de ani. Ce faci cu ei?”, a spus Mihai Stoichiţă la fanatik.ro.

Reclamă

Dani Alves a fost arestat preventiv încă de la finalul lunii ianuarie, după ce a fost acuzat că a violat o tânără, într-un club de nopate din Barcelona. Acest fapt ar fi avut loc pe 30 decembrie, la scurt timp după ce fotbalistul a revenit de la Cupa Mondială.

Joan Sanz a luat decizia de a se despărţi de Dani Alves, chiar dacă fotbalistul se află în închisoare

Joana Sanz a anunţat pe contul să oficial de Instagram, faptul că a luat decizia de a se despărţi de Dani Alves. Aceasta susţine, totodată, că a rămâne alături de fostul fundaş de la Barcelona, însă doar în calitate de prietenă.

„Am ales să îmi fie partener de viață o persoană care în ochii mei era perfectă. Întotdeauna era acolo când aveam cea mai mare nevoie, întotdeauna m-a sprijinit, m-a motivat să cresc, a fost afectuos, atent.

Reclamă 4 / 0/3

Este foarte dificil de acceptat că acea persoană mă poate sfâșia în mii de bucăți. Cred că voi avea nevoie de ani întregi pentru a-mi șterge din minte felul în care mă privea, ca și cum aș fi fost cea mai specială femeie din lume.

Și da, sunt incredibilă, pentru că muncesc din greu, sunt independentă, inteligentă, profundă, afectuoasă, amuzantă, fidelă și sunt un om bun. Sunt un om atât de bun încât, în ciuda răului pe care mi l-a cauzat, încă sunt lângă el.

Sunt și voi rămâne lângă el, însă într-un alt mod. Îl iubesc și îl voi iubi întotdeauna. Cine spune că iubirea se uită se minte sau nu a iubit cu adevărat, dar eu mă iubesc, mă respect și mă prețuiesc mai mult.

Când ierți, doare mai puțin, așa că voi rămâne cu magia și închei această etapă din viața mea care a început pe 18 mai 2015″, se arată în mesajul postat de Joana Sanz, pe contul său oficial de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: "Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum"
Fotbal extern • 28 mart., 17:42
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare!
Extra • 26 mart., 16:05
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare! De ce a trebuit să fie ajutat pentru cauţiune
Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Extra • 26 mart., 11:02
„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!