Închide meniul

Mihai Teja, favoritul lui Gigi Becali, își caută de muncă pe internet: ”Îmi puteți da detalii despre contract?” Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo a trecut prin momente grele

Reclamă

Publicat: 24 ianuarie 2022, 19:32 / Actualizat: 25 ianuarie 2022, 22:17

Mihai Teja, favoritul lui Gigi Becali, își caută de muncă pe internet: ”Îmi puteți da detalii despre contract?” Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo a trecut prin momente grele

Mihai Teja, favoritul lui Gigi Becali, își caută pe muncă pe internet

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Teja își caută de muncă pe internet

Mihai Teja a aplicat ca antrenor la Academia de Fotbal a celor de la West Brom, echipă din Championship, Liga a 2-a din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Salutare! Sunt interesat de această ofertă, îmi puteți da detalii despre contract? Mulțumesc”, se arată în anunțul lui Mihai Teja.

Mihai Teja își caută de muncă pe Internet
Mihai Teja își caută de muncă pe Internet

La scurt timp, antrenorul a vorbit despre ofertele pe care le are, dar și despre ce își dorește să facă în carieră. Mihai Teja a dezvăluit că a trecut prin momente grele.

“Încerc şi online. O să vedem ce premise există. Sunt multe aplicaţii, încerc să plec în străinătate. Mi-aş dori mai mult. Depinde de ceea ce îţi oferă momentul respectiv. Sunt mulţi agenţi, mă sună multă lume, există discuţii.

Depinde şi ce alegem noi. Ofertele sunt destul de multe, din diferite colţuri ale lumii, dar depinde şi ce vreau eu şi unde să merg. Deocamdată sunt la nivel de discuţii

Reclamă

Îmi doresc să revin în antrenorat, în circuit. Sunt nişte discuţii, o să vedem. Am trecut printr-o perioadă mai dificilă în ultimele luni şi am fost nevoit să mă retrag puţin. Dar acum sunt bine şi sunt gata să revin”, a spus Mihai Teja, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Gigi Becali l-a dat afară pe Mihai Teja

Teja a condus-o pe FCSB în perioada ianuarie – mai 2019, în care a adunat 9 victorii, 5 egaluri şi un eşec. El a ratat atunci obiectivul, câştigarea titlului, fiind demis.

Antrenorul avea o clauză prin care, dacă rata campionatul și era demis, primea salariile la zi. Acesta încasa 10.000 de euro lunar la echipa roș-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

”I-am spus <<Mihai, la Steaua nu se poate fără titlu>> Mi-a spus că a luat echipa cum a luat-o. I-am zis: <<Tu când ai luat echipa, aveai handicap, dar aveai de jucat cu Chiajna, cu Călăraşi, cu ultimele clasate. În play-off am început cu două puncte faţă de CFR, acum sunt 5>>”, spunea Gigi Becali, în 2019.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și