Închide meniul
VIDEO

Mii de fani i-au scandat numele lui Lionel Messi. Momente emoţionante la Trofeul „Joan Gamper”. Barcelona, victorie categorică cu Juventus

Reclamă

Publicat: 8 august 2021, 23:59 / Actualizat: 9 august 2021, 1:41

Mii de fani i-au scandat numele lui Lionel Messi. Momente emoţionante la Trofeul „Joan Gamper. Barcelona, victorie categorică cu Juventus

Mii de fani i-au scandat numele lui Lionel Messi la Trofeul Joan Gamper

Profimedia

Momente pline de emoţie au avut loc la trofeul Joan Gamper la care Barcelona şi-a prezentat lotul. Meciul contra lui Juventus a început la doar câteva ore după ce Messi şi-a luat adio în lacrimi, într-o conferinţă de presă ţinută pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente emoţionante la Trofeul „Joan Gamper”

„În ciuda plecării lui Messi, suntem foarte mulţumiţi de lotul pe care îl avem. Sperăm să vă oferim multe bucurii în acest sezon”, a spus Ronald Koeman, în faţa a peste 3.000 de spectatori prezenţi pe arena Johan Cruyff, citat de sport.es.

Koeman a fost nevoit să îşi întrerupă discursul. Fanii au aplaudat şi au scandat în cor numele lui Messi.

Sergio Busquets: „Mulţumiri pentru totdeauna, Leo!”

Scenariul s-a repetat şi în timpul discursului ţinut de Sergio Busquets. „Leo, mulţumesc pentru că ai ridicat Barca la cel mai înalt nivel, pentru că ai scris istorie şi ai devenit cel mai bun jucător din lume. Mulţumiri pentru totdeauna, Leo”, au fost cuvintele emoţionante transmite de Busquets.

Reclamă

Barcelona a mai primit o lovitură după plecarea lui Messi. Aguero s-a accidentat şi a lipsit de la meciul cu Juventus, la care Ronaldo a jucat titular. Koeman a fost nevoit să trimită o echipă de start cu multe nume noi faţă de sezonul trecut.

Messi a fost omagiat şi în minutul 10, cu referire la numărul cu care a scris istorie la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona – Juventus 3-0

Barcelona a învins-o cu 3-0 pe Juventus în ziua despărţirii de Messi. Au marcat Memphis Depay (‘3), Martin Braithwaite (’57) şi Riqui Puig (’90+2). Ultima reuşită a fost şi cea mai frumoasă. Ronaldo a jucat până în minutul 46 la torinezi.

Lionel Messi, aşteptat la Paris

Lionel Messi este gata de un capitol al carierei sale. Iar fanii francezi îl aşteaptă cu braţele deschise. Sute de persoane s-au adunat la aeroport duminică seară. Messi va sosi însă abia luni la Paris.

El are programată vizita medicală, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc marţi, lângă Turnul Eiffel.

35 de milioane de euro este salariul pe care îl va încasa Messi cel puţin două sezoane la PSG. În sumă ar fi incluse şi bonusurile.

Reclamă

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și