Închide meniul
VIDEO

Mii de fani i-au scandat numele lui Lionel Messi. Momente emoţionante la Trofeul „Joan Gamper”. Barcelona, victorie categorică cu Juventus

Publicat: 8 august 2021, 23:59 / Actualizat: 9 august 2021, 1:41

Reclamă
Mii de fani i-au scandat numele lui Lionel Messi. Momente emoţionante la Trofeul „Joan Gamper. Barcelona, victorie categorică cu Juventus

Mii de fani i-au scandat numele lui Lionel Messi la Trofeul Joan Gamper

Profimedia

Momente pline de emoţie au avut loc la trofeul Joan Gamper la care Barcelona şi-a prezentat lotul. Meciul contra lui Juventus a început la doar câteva ore după ce Messi şi-a luat adio în lacrimi, într-o conferinţă de presă ţinută pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente emoţionante la Trofeul „Joan Gamper”

„În ciuda plecării lui Messi, suntem foarte mulţumiţi de lotul pe care îl avem. Sperăm să vă oferim multe bucurii în acest sezon”, a spus Ronald Koeman, în faţa a peste 3.000 de spectatori prezenţi pe arena Johan Cruyff, citat de sport.es.

Koeman a fost nevoit să îşi întrerupă discursul. Fanii au aplaudat şi au scandat în cor numele lui Messi.

Sergio Busquets: „Mulţumiri pentru totdeauna, Leo!”

Scenariul s-a repetat şi în timpul discursului ţinut de Sergio Busquets. „Leo, mulţumesc pentru că ai ridicat Barca la cel mai înalt nivel, pentru că ai scris istorie şi ai devenit cel mai bun jucător din lume. Mulţumiri pentru totdeauna, Leo”, au fost cuvintele emoţionante transmite de Busquets.

Reclamă
Reclamă 4

Barcelona a mai primit o lovitură după plecarea lui Messi. Aguero s-a accidentat şi a lipsit de la meciul cu Juventus, la care Ronaldo a jucat titular. Koeman a fost nevoit să trimită o echipă de start cu multe nume noi faţă de sezonul trecut.

Messi a fost omagiat şi în minutul 10, cu referire la numărul cu care a scris istorie la Barcelona.

Reclamă

Barcelona – Juventus 3-0

Barcelona a învins-o cu 3-0 pe Juventus în ziua despărţirii de Messi. Au marcat Memphis Depay (‘3), Martin Braithwaite (’57) şi Riqui Puig (’90+2). Ultima reuşită a fost şi cea mai frumoasă. Ronaldo a jucat până în minutul 46 la torinezi.

Lionel Messi, aşteptat la Paris

Lionel Messi este gata de un capitol al carierei sale. Iar fanii francezi îl aşteaptă cu braţele deschise. Sute de persoane s-au adunat la aeroport duminică seară. Messi va sosi însă abia luni la Paris.

El are programată vizita medicală, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc marţi, lângă Turnul Eiffel.

35 de milioane de euro este salariul pe care îl va încasa Messi cel puţin două sezoane la PSG. În sumă ar fi incluse şi bonusurile.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și