Închide meniul

Ministrul Sănătății din Norvegia, scuză incredibilă pentru Haaland și restul echipei: ”Aici, meciul ar fi ilegal”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 noiembrie 2020, 17:43

Ministrul Sănătății din Norvegia, scuză incredibilă pentru Haaland și restul echipei: ”Aici, meciul ar fi ilegal”

profimediaimages

Erling Haaland și colegii săi sunt blocați din a veni către România

Delegația nordicilor a fost blocată la aeroport cu mai puțin de o oră înainte de decolare, totul din cauza testului COVID-19 care a ieșit pozitiv pentru Omar Elabdellaoui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă jucătorul se află în carantină de vineri, iar ceilalți membri din lot sunt negativi, autoritățile nu le permit să plece spre România pentru a juca meciul care ar fi programat mâine, de la 21:45, LiveText pe AS.ro

Ministrul Sănătății: ”Meciul ar fi ilegal în Norvegia”

”Meciul care ar trebui să se joace în România ar fi ilegal în Norvegia. Călătoria în Norvegia ar fi într-o zonă gri, din punct de vedere legal

Sâmbătă dimineaţă a venit mesajul că echipei naţionale nu i se va permite să părăsească ţara pentru a juca împotriva României şi Austriei în Liga Naţiunilor. 

Motivul este testul corona pozitiv al căpitanului echipei naţionale, Omar Elabdellaoui, din cauza căruia restul echipei se află în carantină şi, prin urmare, trebuie să respecte normele norvegiene de carantină", a declarat oficialul potrivit TV2

Reclamă

Tatăl ”Călăului” Haaland acuză autoritățile: ”Este rușinos pentru fotbal!”

Alf-Inge ”Alfie” Haaland (47 de ani), fost jucător al echipei naționale a Norvegiei și tatăl starului Erling Haaland, nu este deloc de acord cu decizia Ministerului Sănătății din țara nordică de a-i opri pe jucători din zborul către România.

”Este o situație incredibil de injustă pentru echipa națională a Norvegiei. (…) Este o abordare greșită din partea Ministerului Sănătății ce pune Federația într-o postură imposibilă.

Este rușinos pentru fotbal. Jucătorii norvegieni pot să călătorească spre țările unde locuiesc cu zboruri comerciale, dar nu pot să ia un avion privat până în România.

Reclamă 4 / 0/3

Este rușinos pentru jucători și pentru toți cei din jurul lor”, a declarat tatăl lui Erling Haaland, conform norvegienilor de la Nettavisen.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și