Închide meniul

Minunea din Cupa Angliei! A fost imobilizat în scaun cu rotile, dar și-a revenit miraculos și și-a împlinit visul. "Nu există nicio limită"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2021, 7:20

Minunea din Cupa Angliei! A fost imobilizat în scaun cu rotile, dar și-a revenit miraculos și și-a împlinit visul. "Nu există nicio limită"

Profimediaimages

Declan Thompson a debutat în Cupa Angliei

Jucătorul are o poveste de viață uluitoare. A avut mari probleme de sănătate și a stat un an și jumătate în scaun cu rotile. Medicii l-au diagnosticat cu boala Perthes, o afecțiune extrem de rară care apare la copii și afectează șoldurile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declan Thompson a învins boala și a jucat în Cupa Angliei

La vârsta de cinci ani a trecut prin cele mai dificile momente. Părinților săi, Lee și Gemma, li s-a spus că există riscul ca Declan să nu mai poată merge niciodată. Totuși, puștiul s-a recuperat miraculos, iar tatăl său a plâns de bucurie, în fața televizorului, când și-a văzut copilul intrând pe teren.

Declan Thompson a povestit, pentru The Sun, prin ce clipe de groază a trecut până să își vadă visul împlinit. A trăit adevărate traume în momentul în care era imobilizat într-un scaun cu rotile.

"Cel mai tare m-a durut când am mers la o petrecere de Crăciun și am văzut oamenii că se uitau la mine și se amuzau. Vreu să le spun oamenilor care se uită la ceilalți și cred că sunt mai dezavantajați decât ei că nu e cazul.

Reclamă

Nu mă gândeam atunci că voi deveni fotbalist, doar îmi doream să mă bucur de acest joc. Sunt genul de persoana care, dacă îmi doresc să fac ceva, nu voi lăsa nimic să mă oprească. Bunicul meu mă ducea la fiecare meci. Din păcate nu s-a mai simțit bine după ce a făcut un atac de cord în urmă cu câțiva ani", a dezvăluit Declan.

Numai pandemia i-a mai stricat planurile fundașului care a devenit celebru pe tot mapamondul.

"Tatăl meu a jucat un rol imens și m-a ajutat să vin aici. L-am evitat duminică, în casă, dar am luat cu mine tricoul pe care l-am purtat cu Exter. Păcat că nu a putut să-mi vadă debutul de pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Tata a obținut acum mai multă faimă decât mine. Nu am putut să văd tot clipul cu el, a devenit prea emoționant", a mai mărturisit Declan Thompson.

Și Lee Thompson a jucat fotbal. A fost mijlocașul celor de la Boston și a împărțit vestiarul cu actualul manager al lui Brighton, Graham Potter.

"Nu există nicio limită, ceva ce să nu poți face. Dacă vrei, poți fi orice vrei, indiferent că este vorba de instalator sau fotbalist", a transmis Declan.

Recomandări
  • Puștiul de 18 ani are o poveste de viață impresionantă
  • Reacția tatălui său a devenit virală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și