Închide meniul

Mircea Lucescu a împlinit 76 de ani. Ce cadou a primit de la patronul lui Dinamo Kiev + Motivul pentru care va reveni la Istanbul

Publicat: 29 iulie 2021, 12:03

Mircea Lucescu a împlinit 76 de ani. Ce cadou a primit de la patronul lui Dinamo Kiev + Motivul pentru care va reveni la Istanbul

Mircea Lucescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu

Profimedia

  • Mircea Lucescu, 76 de ani
  • Cadoul primit de la patronul său

Mircea Lucescu a împlinit astăzi 76 de ani. Tehnicianul român sărbătoreşte pe terenul de fotbal. De astăzi, el îl va antrena la Dinamo Kiev şi pe Vladislav Kulaci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a împlinit 76 de ani

Atacantul în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil două sezoane. El este golghetrul ultimei ediţii de campionat. Kulaci a marcat 15 goluri în 21 de meciuri pentru Vorskla Poltava.

Culmea, Kulaci a fost nouă ani sub contract cu Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a fost printre antrenorii care l-au împrumutat la mai multe cluburi.

Reclamă

Tot de ziua lui Lucescu, Dinamo Kiev a anunţa perfectarea amicalului cu Fenerbahce Istanbul. Meciul va avea loc miercuri, 4 august, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.

Reclamă

Mircea Lucescu, la un pas să antreneze în Elveţia

Mircea Lucescu trebuia sa antreneze FC Sion, dacă nu venea pandemia de coronavirus. Până la urmă, Lucescu a ajuns la Dinamo Kiev, acolo unde a scris istorie, reuşind să câştige cupa şi campionatul şi să oprească hegemonia celor de la Şahtior.

„Am discutat cu preşedintele lui Sion prima dată în decembrie 2019, apoi în primăvara lui 2020. Din cauza coronavirusului, campionatul a fost întrerupt şi totul s-a blocat. El a vrut să vin înaintea noului sezon. M-a sunat şi mi-a spus că ar trebui să vin în patru zile la Sion, însă era imposibil atât de repede. Totul a căzut, dar am rămas într-o relaţie bună. Fără coronavirus, aş fi antrenat Sion”, a spus Mircea Lucescu într-un interviu acordat celor de la Blick, citat de Eurosport.

Mircea Lucescu: „L-am pregătit pe Hagi pentru duelul cu Maradona!”

Mircea Lucescu i-a dezvăluit lui Gică Popescu, în cadrul emisiunii SuperPrieteni, care este cel mai mare regret al carierei de antrenor. Il Luce a ratat calificarea pentru Cupa Mondială din 1986, după un meci uluitor cu Irlanda de Nord, pierdut la Bucureşti. L-a pus căpitan pe Gică Hagi pentru a-l pregăti mental pentru duelul cu adevăratul Maradona.

Reclamă 4 / 0/3

„Atunci când l-am pus căpitan pe Gică Hagi în meciul cu Irlanda, am fost criticat de toată lumea. Eram atât de încrezători că ne calificăm, încât l-a pus căpitan pentru a-l aduce în Mexic. Aveam o idee fixă: confruntarea cu Maradona. Am avut ghinion şi o problemă legată de FIFA. Am avut 23-0 la cornere, 40 de şuturi. Am avut penalty la Piţurcă. Am făcut un protest la FIFA”, a spus Mircea Lucescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!