Închide meniul

Cel mai mare regret din cariera lui Mircea Lucescu, la SuperPrieteni, de Gică Popescu! „L-am pregătit pe Hagi pentru duelul cu Maradona, din ’86!”

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2021, 15:41

Cel mai mare regret din cariera lui Mircea Lucescu, la SuperPrieteni, de Gică Popescu! „L-am pregătit pe Hagi pentru duelul cu Maradona, din 86!

Mircea Lucescu, înainte de Germania - România

Profimediaimages

  • Mircea Lucescu, regretul carierei
  • Gică Hagi a ratat duelul din 1986 cu Diego Maradona

Il Luce a ratat calificarea pentru Cupa Mondială din 1986, după un meci uluitor cu Irlanda de Nord, pierdut la Bucureşti. L-a pus căpitan pe Gică Hagi pentru a-l pregăti mental pentru duelul cu adevăratul Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai mare regret din cariera selecţionerului Mircea Lucescu

„Atunci când l-am pus căpitan pe Gică Hagi în meciul cu Irlanda, am fost criticat de toată lumea. Eram atât de încrezători că ne calificăm, încât l-a pus căpitan pentru a-l aduce în Mexic.

Aveam o idee fixă: confruntarea cu Maradona. Am avut ghinion şi o problemă legată de FIFA. Am avut 23-0 la cornere, 40 de şuturi. Am avut penalty la Piţurcă. Am făcut un protest la FIFA”, a spus Lucescu, în cadrul emisiunii SuperPrieteni, de Gică Popescu.

Reclamă

Meciul cu Irlanda de Nord a fost unul rar întâlnit: am avut 35 de ocazii de gol la poarta legendarului Pat Jennings, care avea atunci 40 de ani. Am mai avut două bare şi 25 de cornere. Degeaba: am pierdut cu 1-0 şi am ratat calificarea.

Reclamă

Hagi nu a dat piept cu marele Maradona, care şi-a făcut de cap în Mexic, în 1986: Argentina a câştigat trofeul, al doilea din istoria ei. Finala a fost cu Germania, scor 3-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”