Închide meniul

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea. Care e cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat. „Nu mai vorbeam acum de Zidane”

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2024, 15:30

Reclamă
Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea. Care e cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat. „Nu mai vorbeam acum de Zidane

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea. Care e cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat.

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit care este cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat în întreaga carieră. Este vorba de Sergen Yalcin, alături de care a câştigat titlul cu Beşiktaş, în 2003.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Lucescu consideră că Yalcin este peste Gică Hagi, starul nostru pe care l-a debutat la echipa naţională şi l-a avut sub aripă la Brescia.

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea. Care e cel mai talentat jucător pe care l-a antrenat

„Sunt în fotbal de mulți ani și nu am văzut niciodată un talent ca Sergen Yalcin. Dacă l-aș fi avut la o vârstă fragedă, nimeni nu ar fi vorbit acum de Zidane! Un talent incredibil.

Yalcin, la pauza unui meci, juca foarte mult la curse de cai. Se așeza într-un colț al lui și nu mai… ce punea, Dumnezeu știa. Erau pariuri, da. Dar era un talent cu totul deosebit”, a spus Hagi, la podcastul Fain și Simplu.

Sergen Yalcin a câştigat în cariera de jucător 13 trofee, printre care 3 titluri cu Beşiktaş şi unul cu Galatasaray. Ca manager, el a reuşit dubla cupă-campionat în 2021. La naţională, Sergen a marcat 5 goluri în 41 de prezenţe.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu, dezvăluiri despre incidentul cu Taribo West

Recent, Mircea Lucescu a făcut dezvăluiri despre incidentul cu Taribo West, din perioada în care actualul selecționer al echipei naționale o antrena pe Inter Milano. „Il Luce” nu s-a ferit de cuvinte.

Totul se întâmpla în 1998, la un duel dintre Vicenza și Inter. Atunci, Mircea Lucescu l-a înlocuit pe Taribo West, în minutul 51. Nigerianul s-a enervat, iar mai apoi și-a scos tricoul și l-a aruncat în fața lui Mircea Lucescu.

„Am avut o poveste când eram la Inter Milano. La un moment dat, eu l-am schimbat pe West (n.r. Taribo West), era un jucător african, avea un păr așa.. cădea pe umeri.

Reclamă

L-am schimbat. Ieșind de pe teren mi-a aruncat tricoul. Eu nu am fost obișnuit niciodată cu o cheste de genul ăsta. Sigur, puteam să cer conducerii să îl îndepărteze, pentru că nu era un exemplu foarte bun.

Am preferat totuși să am o discuție cu el, apoi el m-a invitat la el acasă și a scos Biblia.. mai târziu a ajuns predicator. Mi-a spus atunci, uite, eu sunt o stea a Africii. Eu trebuie să joc tot timpul pentru că sunt simbolul lor”, a povestit Lucescu.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și