Închide meniul

Mircea Lucescu a vorbit despre cea mai mare ruşine din fotbal şi a tras un semnal de alarmă: "Vom merge toţi la psihiatru"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 8:23

Reclamă
Mircea Lucescu a vorbit despre cea mai mare ruşine din fotbal şi a tras un semnal de alarmă: "Vom merge toţi la psihiatru"

Abaca Press via Hepta

Mircea Lucescu a vorbit în presa din Italia

"Trebuie să-și micșoreze salariile pentru a evita cea mai mare rușine din fotbal. Falimentul clubului”, le-a spus Lucescu italienilor de la Tuttomercatoweb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: "Vom merge toţi la psihiatru"

Mircea Lucescu se află în izolare în România, din cauza epidemiei de coronavirus. Nu este alături de Răzvan, care a rămas la arabi, acolo unde o antrenează pe Al Hilal.

"Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile și vorbesc cu fiul meu Răzvan, care a rămas la Riad. Lumea nu e obișnuită să stea în casă. Astăzi, menținem contactele la telefon, discutând, argumentând. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toți la psihiatrie", a mai spus Mircea Lucescu. 

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român din istorie

Mircea Lucescu se află pe locul 2 într.un top al antrenorilor cu cele mai multe trofee cucerite în carieră. "Il Luce" este depăşit doar de Sir Alex Ferguson, care are în palmares 48 de trofee cucerite ca antrenor. Cu cele 32 de trofee cucerite, Mircea Lucescu îl devansează pe Valeriy Lobanovski, care are doar 29 de trofee.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și