Închide meniul

Mircea Lucescu are Covid-19, dar vrea cu orice preţ să ajungă la inaugurarea Stadionului Giuleşti. Cum l-a descris pe antrenorul Rapidului: „Dincolo de teren, Adi Mutu şi-a mai făcut de cap!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2022, 15:12

Mircea Lucescu are Covid-19, dar vrea cu orice preţ să ajungă la inaugurarea Stadionului Giuleşti. Cum l-a descris pe antrenorul Rapidului: „Dincolo de teren, Adi Mutu şi-a mai făcut de cap!

Mircea Lucescu este antrenorul celor de la Dinamo Kiev

Profimedia

Mircea Lucescu este invitat special la inaugurarea Stadionului Giuleşti. Cel mai titrat antrenor român ar trebui să stea pe banca echipei de Old-Boys a Rapidului, dar prezenţa lui pe stadionul de 39 de milioane de euro este pusă sub semnul întrebării. Antrenorul de 76 de ani a fost testat pozitiv cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” şi soţia lui au coronavirus, dar sunt într-o stare bună de sănătate. Tehnicianul lui Dinamo Kiev, care a plecat din Ucraina după izbucnirea războiului, i-a anunţat pe fanii Rapidului că va face tot ce depinde de el pentru a fi prezent la inaugurarea noului stadion.

Mircea Lucescu are Covid-19, dar nu ratează inaugurarea noului stadion al Rapidului

Sper că da… sigur că da… deocamdată sunt acasă, cu COVID… Da, da, cu COVID. (râde) Am făcut COVID și eu, și nevastă-mea. Doi ani n-am făcut, cu 50 de oameni în jurul meu, plecat în atâtea locuri și când am venit acasă m-am îmbolnăvit…

Sunt bine, însă… A fost o formă ușoară, sunt vaccinat de două ori, a treia oară realmente n-am apucat, azi e ultima zi de stat în casă, mâine ies și sâmbătă voi fi pe stadionul Giulești„, a transmis Mircea Lucescu pentru fanatik.ro.

Antrenorul care a câştigat titlul cu Rapid în 1999 a vorbit şi despre Adi Mutu, cel care a fost numit în locul lui Mihai Iosif.

Reclamă

Pe Adi Mutu îl știu din performanțele lui sportive în teren, a fost un jucător inteligent, dincolo de talentul pe care l-a avut… vorbesc de teren, pentru că dincolo de teren și-a mai făcut de cap… (râde) …sunt convins că a învățat din propriul lui comportament, să știe să transmită jucătorilor săi în primul rând educație.

Jucătorii care au fost așa… mai năbădăioși, au devenit antrenori foarte exigenți, că știau ei ce știau de pe propria piele. Uite, și Sorin Cârțu, de exemplu, el îmi vine primul în minte, era așa, mai năbădăios… (râde) …și a ajuns un antrenor foarte bun, păcat că s-a lăsat așa repede…„, a glumit Lucescu.

Mircea Lucescu, la inaugurarea Stadionului Giuleşti

Fanii s-au îngrămădit să îşi cumpere bilete pentru meciul de gală care este programat pe 26 martie. Evenimentul va fi sold-out, iar Mircea Lucescu, care are Covid-19, este aşteptat să stea pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului. Cel mai titrat antrenor al României, și campion cu Rapid în 1999, Mircea Lucescu, revine pe banca rapidistă la meciul de Old-Boys ce se va disputa sâmbătă, la inaugurarea noului Giulești.

Rapid, cu nume grele pe teren, va întâlni formația de Old-Boys a Politehnicii Timișoara. Spectacolul inaugurării va începe de la ora 15:00, urmând ca spectacolul Old-Boys să se desfășoare în jurul orei 18:00. Main event-ul serii, jocul amical dintre Rapid și Politehnica Timișoara, va avea loc la 20:30. Vom reveni cu mai multe surprize ale acestui eveniment!„, au transmis oficialii Rapidului pe contul de Facebook.

Cu o zi în urmă, fanii Rapidului au aflat care sunt foştii jucători care vor participa la meciul legendelor Rapidului cu cele ale lui Poli Timişoara. Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu sunt foştii fotbalişti care vor intra pe gazonul noului stadion.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și