Închide meniul

Mircea Lucescu, făcut praf de Ioan Sdrobiş: „Îi plac banii ca la balamuc! Are 3 retrogradări”

Reclamă

Publicat: 22 iunie 2022, 11:54

Mircea Lucescu, făcut praf de Ioan Sdrobiş: „Îi plac banii ca la balamuc! Are 3 retrogradări

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe / Hepta

Mircea Lucescu, făcut praf de Ioan Sdrobiş, unul dintre marii rivali ai antrenorului de la Dinamo Kiev. Ioan Sdrobiş consideră că Mircea Lucescu este sub Emeric Ienei, Anghel Iordănescu sau Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Sdrobiş a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Lucescu, despre care a spus că îi plac banii.

Mircea Lucescu, făcut praf de Ioan Sdrobiş

Nu vreau să îi mai pronunț numele, tot respectul pentru ce a făcut în Ucraina și în Turcia, dar și-a luat banii. Că oricum îi plac banii ca la balamuc. Să trăiască cu ei, să facă 100 de ani. Cu Irlanda de Nord îi trebuia 0-0 și a pierdut cu 1-0. 

Exact cum a făcut Rădoi cu Islanda. Când îți trebuie un rezultat, pentru ăla joci. Cu 0-0 eram calificați. Că s-a dus în Turcia, bravo lui. A fost în Italia. Cu Brescia a căzut, cu Reggiana a căzut, cu Pisa a căzut. Are 3 retrogradări. 

La antrenori am spus: Emeric Ienei, Iordănescu și Pițurcă. Asta e părerea mea. Ce au făcut ei pentru echipa națională. A câștigat Cupa Campionilor, să îl pun al patrulea (n.r. – Emeric Ienei)? Iordănecu s-a dus în ’94 până sus în fotbalul mondial, iar Pițurcă, urâciosul ăsta de oltean, a calificat România de 3 ori”, a spus Ioan Sdrobiş pentru gsp.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istorie

Mircea Lucescu este al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului. Doar Sir Alex Ferguson îl depăşeşte pe legendarul antrenor român.

Mircea Lucescu (76 ani) este pe poziţia secundă, cu 35 de trofee în 41 de ani de antrenorat. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu: „Sunt pe locul al doilea, după Alex Ferguson, la numărul de trofee câştigate!”

Mircea Lucescu e gata să o lase pe Dinamo Kiev şi să antreneze în Bundesliga. În vârstă de 76 de ani, marele antrenor român se declară fanul fotbalului din Germania. Arenele pline la fiecare meci l-au cucerit pe „Il Luce”.

De-a lungul carierei sale, Mircea Lucescu a antrenat doar într-un singur campionat de top al Europei: Serie A. Acolo, „Il Luce” le-a pregătit pe Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter Milano, actuala camioană a Italiei.

„Un antrenor din Europa de Est are dificultăţi în a obţine un contract în Germania. Dar ar fi interesant pentru mine să ajungă în Bundesliga, unde fotbalul e spectaculos. Sunt stadioane pline şi o atmosferă fantastică.

Sunt pe locul al doilea după Ferguson la numărul de trofee. Oamenii spun că nu sunt importante pentru că le-am cucerit în Europa de Est, dar cluburile din Vest participă în competiţii diferite. Înainte de 1990, Estul se lupta cu Vestul. Dar au intervenit banii, care primează în Champions League”, a declarat Mircea Lucescu, antrneorul celor de la Dinamo Kiev, potrivit sport.ua.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, făcut praf de Ioan Sdrobiş
  • Atac neaşteptat la cel mai titrat antrenor român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și