Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Îmi prelungeşte viaţa fotbalistică!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 15:30

Reclamă
Mircea Lucescu, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Îmi prelungeşte viaţa fotbalistică!

Mircea Lucescu, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

Mircea Lucescu a transmis un mesaj superb pentru Răzvan Lucescu. „Il Luce” susţine că fiul său s-a implicat foarte mult în fotbal, pentru a ajunge să aibă rezultate remarcabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a reuşit o performanţă uriaşă alături de PAOK, în sezonul trecut, reuşind să câştige titlul în campionatul Greciei.

Mircea Lucescu, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu

Mircea Lucescu este convins că toţi antrenorii care sunt umili şi sunt dispuşi să primească sfaturi din partea altora au mai multe şanse de reuşită în carierele lor. Acesta i-a oferit drept exemplu pe cei care au lucrat cu Pep Guardiola, anume Enzo Maresca şi Mikel Arteta, care acum le antrenează pe Chelsea şi Arsenal.

„Dacă antrenorii din România s-ar fi implicat așa cum s-a implicat el, cu siguranță ar fi ajuns și ei la nivelul lui Răzvan.

Dacă analizau foarte bine absolut tot ce a făcut și toate deciziile pe care le-a luat, legate de strategie și organizare, cu siguranță ar fi reușit.

Reclamă
Reclamă 4

Ați văzut ce se întâmplă cu antrenorii care au lucrat cu Guardiola. E același lucru. Și Arteta, și Maresca sunt acum la un nivel foarte ridicat.

Cei care au lucrat cu un antrenor care explică absolut tot ceea ce face, argumentează, analizează, studiază, dă sfaturi, iar jucătorii acceptă, acești jucători cu siguranță mai târziu devin antrenori.

Antrenorul devine mare când trece de la ceea ce a văzut și a studiat la momentul în care începe să creeze. Am crescut un copil care îmi prelungește viața fotbalistică. Cel mai important este ce lași în urma ta. Ce amintiri, experiențe și lucruri deosebite lași în urmă”, a declarat Mircea Lucescu, conform sptfm.ro.

Reclamă

„Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu?” Răzvan Lucescu a oferit imediat un răspuns

Răzvan Lucescu a transmis că bucuria pentru fotbal i-a fost transmisă de tatăl lui, dat fiind faptul că îl vedea acasă des cum studia partidele. Antrenorul lui PAOK a recunoscut că în proporție de 80% este rezultatul lui „Il Luce”, mărturisind că a învățat foarte multe lucruri de la el.

„(n.r. Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu?) În procent de 80 % sunt rezultatul lui. Și dacă a vrut și dacă nu a vrut, pasiunea pentru fotbal el mi-a transmis-o.

El mi-a transmis această bucurie pentru fotbal. Faptul că l-am văzut acasă cum se antrena și cum studia meciurile de fotbal, m-a făcut și pe mine să mă îndrăgostesc de fenomen.

De la el am preluat și analiza video a meciurilor de fotbal. În trecut avea o cutie mare, un video vechi și analiza acolo fazele de joc. Pot să zic că multe chestii le-am furat de la el”, a declarat Răzvan Lucescu, conform digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și