Închide meniul

Mircea Lucescu, nemulțumit că e pe locul 87 în topul celor mai buni antrenori. "Mereu am avut probleme cu englezii"

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2020, 6:04

Reclamă
Mircea Lucescu, nemulțumit că e pe locul 87 în topul celor mai buni antrenori. "Mereu am avut probleme cu englezii"

Profimediaimages

Mircea Lucescu, pe locul 87 în topul celor mai buni antrenori

Fostul selecționer al României și Turciei este depășit de ceilalți doi români care se află printre legendele fotbalului mondial. Este vorba de Ștefan Kovacs și de Emeric Ienei, tehnicieni aflați pe locul 62, respectiv 63.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, pe poziția a 87-a în topul FourFourTwo

"A strâns 12 titluri de campion în Europa. Opt dintre acestea și o Cupă UEFA au fost câștigate în cei 12 ani în care a făcut-o pe Șahtior o echipă de top în Ucraina", a fost descrierea pe care i-au făcut-o jurnaliștii britanici lui Mircea Lucescu. Antrenorul român nu este mulțumit de locul pe care îl ocupă.

Mereu am avut probleme cu englezii. Eu ştiu că într-un clasament all-time făcut de UEFA şi FIFA eram undeva pe locul 40 şi ceva, oricum în primii 50 şi cred că specialiştii de acolo ştiu cel mai bine să aprecieze o carieră de antrenor”, a spus Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Lucescu are 41 de ani de antrenorat. În România le-a pregătit pe Corvinul Hunedoara, Dinamo și Rapid. A câștigat 32 de trofee în întreaga carieră, capitol la care este depășit doar de Sir Alex Ferguson (48). De altfel, fostul manager al lui Manchester United este primul în clasamentul întocmit de FourFourTwo. Podiumul este completat de Rinus Michels și de Johan Cruyff. Pep Guardiola ocupă locul 5.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și