Închide meniul

Mircea Lucescu, nemulțumit că e pe locul 87 în topul celor mai buni antrenori. "Mereu am avut probleme cu englezii"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2020, 6:04

Mircea Lucescu, nemulțumit că e pe locul 87 în topul celor mai buni antrenori. "Mereu am avut probleme cu englezii"

Profimediaimages

Mircea Lucescu, pe locul 87 în topul celor mai buni antrenori

Fostul selecționer al României și Turciei este depășit de ceilalți doi români care se află printre legendele fotbalului mondial. Este vorba de Ștefan Kovacs și de Emeric Ienei, tehnicieni aflați pe locul 62, respectiv 63.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, pe poziția a 87-a în topul FourFourTwo

"A strâns 12 titluri de campion în Europa. Opt dintre acestea și o Cupă UEFA au fost câștigate în cei 12 ani în care a făcut-o pe Șahtior o echipă de top în Ucraina", a fost descrierea pe care i-au făcut-o jurnaliștii britanici lui Mircea Lucescu. Antrenorul român nu este mulțumit de locul pe care îl ocupă.

Mereu am avut probleme cu englezii. Eu ştiu că într-un clasament all-time făcut de UEFA şi FIFA eram undeva pe locul 40 şi ceva, oricum în primii 50 şi cred că specialiştii de acolo ştiu cel mai bine să aprecieze o carieră de antrenor”, a spus Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Lucescu are 41 de ani de antrenorat. În România le-a pregătit pe Corvinul Hunedoara, Dinamo și Rapid. A câștigat 32 de trofee în întreaga carieră, capitol la care este depășit doar de Sir Alex Ferguson (48). De altfel, fostul manager al lui Manchester United este primul în clasamentul întocmit de FourFourTwo. Podiumul este completat de Rinus Michels și de Johan Cruyff. Pep Guardiola ocupă locul 5.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și