Închide meniul
VIDEO

Mircea Lucescu s-a calificat dramatic în turul trei din Champions League. Dinamo Kiev, victorie fantastică cu Fenerbahce

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2022, 23:20

Mircea Lucescu s-a calificat dramatic în turul trei din Champions League. Dinamo Kiev, victorie fantastică cu Fenerbahce

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, în meciul dintre Dinamo Kiev şi Fenerbahce/ Profimedia

Mircea Lucescu s-a calificat dramatic în turul trei preliminar din Champions League, după ce Dinamo Kiev a trecut de Fenerbahce. Golul victoriei a fost înscris în minutul 114.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev şi-a asigurat biletele pentru turul trei preliminar din Champions League, după ce a învins-o pe Fenerbahce, chiar la Istanbul. Trupa lui Mircea Lucescu s-a impus, după 0-0 în tur, şi 2-1 în retur.

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev, calificare dramatică în faţa lui Fenerbahce

Dinamo Kiev a evoluat în superioritate numerică timp de o repriză, în returul cu Fenerbahce. Trupa lui Mircea Lucescu a profitat de eliminarea lui Ismail Yuksek, şi a deschis scorul în minutul 57 prin Vitaliy Buyalskyi. Ulterior, turcii au avut o evoluţie foarte bună, ratând chiar şi un penalty în minutul 70. Egalarea a venit pe final, în minutul 89 Szalai a dat lovitura şi a trimis meciul în prelungiri.

Meciul părea că se îndreaptă spre loviturile de departajare, însă în minutul 114, trupa lui Mircea Lucescu a înscris prin Karavaev. În turul trei preliminar, Dinamo Kiev se va duela cu austriecii de la Sturm Graz.

Reclamă

Mircea Lucescu: „Nu am băgat în seamă răutățile din Ucraina că voi pleca și voi lăsa echipa la greu!”

Mircea Lucescu a fost un car de nervi. Marele antrenor român a răbufnit după ce a fost acuzat că ar pleca de la Dinamo Kiev în plin război. Conflictul armat dintre Ucraina şi Rusia a început în februarie.

„Încerc să-mi fac datoria de om, să nu-i las într-o situație dificilă. Nu am băgat în seamă răutățile din Ucraina că voi pleca și voi lăsa echipa la greu. Sunt o mulțime de oameni care doar vorbesc doar așa ca să se afle în treabă, dar să știți că sunt o mulțime și în România. Sunt tot felul de oameni ratați și agresivi, și nu spun decât niște prostii mai mari decât ei, numai ca să se bage în seamă. Așa este lumea noastră, ca și aici, ca și în România, ca peste tot. Știți cum este, cine poate face, iar cine nu, comentează, înjură sau dă sfaturi.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatele trebuie să se joace acolo unde există acest campionat, nu în exil, deci campionatul trebuie să se joace în Ucraina și acesta este lucrul cel mai important. Nu poți să joci un campionat în extern, pentru că fiecare club de fotbal are proprii suporteri care nu vin”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sptfm.ro.

Campionatul ucrainean de fotbal, reluat în plin război

Campionatul ucrainean de fotbal se reia în plin război. Mirecea Lucescu va avea un sezon de foc cu Dinamo Kiev. Meciurile se vor desfăşura fără spectatori, iar regulile vor fi mai stricte ca niciodată.

Ministrul Tineretului şi Sportului din Ucraina, Vadim Hutţait, a anunţat pe contul personal de Facebook faptul că în ziua de 23 august va începe o nouă ediţie a campionatului ucrainean de fotbal, scrie lefigaro.fr.

Ministrul a precizat că meciurile se vor disputa pe teritoriul Ucrainei, dar fără spectatori şi cu respectarea regulilor de securitate instituite prin lege.

”În timpul raidurilor aeriene, meciurile vor fi întrerupte, iar jucătorii, oficialii şi personalul care deserveşte bazele sportive trebuie să intre rapid în adăposturi”, a declarat Vadim Hutţait.

O mare parte a stadioanelor şi a bazelor sportive ucrainiene au fost distruse sau afectate în timpul războiului declanşat de invazia rusă, în luna februarie. Numeroşi fotbalişti străini angajaţi la echipele ucrainiene au părăsit ţara în ultimele luni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și