Închide meniul

Mircea Lucescu, un car de nervi: „Sunt tot felul de oameni ratați și agresivi care spun prostii mai mari decât ei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 19:03

Mircea Lucescu, un car de nervi: „Sunt tot felul de oameni ratați și agresivi care spun prostii mai mari decât ei!

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu a fost un car de nervi. Marele antrenor român a răbufnit după ce a fost acuzat că ar pleca de la Dinamo Kiev în plin război. Conflictul armat dintre Ucraina şi Rusia a început în urmă cu 149 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a început noul sezon cu o remiză. Echipa lui Mircea Lucescu a încheiat la egalitate duelul cu Fenerbahce, scor 0-0, din preliminariile UEFA Champions League.

Mircea Lucescu, un car de nervi

„A fost un meci echilibrat, Fenerbahce a făcut transferuri foarte bune, de partea lor au fost foarte multe aspecte pozitive. S-au pregătit acasă într-o bază și nu au fost pe drumuri ca noi, iar mai mult de atât au avut posibilitatea să facă transferuri așa cum antrenorul le-a dorit. Foarte mulți factori au fost împotriva noastră, plus faptul că noi jucăm pe un teren neutru, nu pe terenul nostru. Acolo au fost foarte mulți turci și s-au auzit încurajările lor.

Mă aștept ca la Istanbul să fie mult mai buni. La noi a fost primul meci după 8 luni de inactivitate, iar meciurile acelea umanitare pentru pace și umanitare nu contează prea mult, pentru că se transformă și într-o pace în terenul de joc. Este nevoie de alt ceva, am jucat cu destulă prudență ca în primul meci să nu clacăm să avem șanse în următorul joc. Ei au avut mai mult șuturi pe poartă, dar noi am avut mai multe ocazii clare de a marca.

Mircea Lucescu: „Nu am băgat în seamă răutățile din Ucraina că voi pleca și voi lăsa echipa la greu!

Încerc să-mi fac datoria de om, să nu-i las într-o situație dificilă. Nu am băgat în seamă răutățile din Ucraina că voi pleca și voi lăsa echipa la greu. Sunt o mulțime de oameni care doar vorbesc doar așa ca să se afle în treabă, dar să știți că sunt o mulțime și în România. Sunt tot felul de oameni ratați și agresivi, și nu spun decât niște prostii mai mari decât ei, numai ca să se bage în seamă. Așa este lumea noastră, ca și aici, ca și în România, ca peste tot. Știți cum este, cine poate face, iar cine nu, comentează, înjură sau dă sfaturi.

Reclamă

Campionatele trebuie să se joace acolo unde există acest campionat, nu în exil, deci campionatul trebuie să se joace în Ucraina și acesta este lucrul cel mai important. Nu poți să joci un campionat în extern, pentru că fiecare club de fotbal are proprii suporteri care nu vin”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sptfm.ro.

Campionatul ucrainean de fotbal, reluat în plin război

Campionatul ucrainean de fotbal se reia în plin război. Mirecea Lucescu va avea un sezon de foc cu Dinamo Kiev. Meciurile se vor desfăşura fără spectatori, iar regulile vor fi mai stricte ca niciodată.

Ministrul Tineretului şi Sportului din Ucraina, Vadim Hutţait, a anunţat pe contul personal de Facebook faptul că în ziua de 23 august va începe o nouă ediţie a campionatului ucrainean de fotbal, scrie lefigaro.fr.

Reclamă 4 / 0/3

Ministrul a precizat că meciurile se vor disputa pe teritoriul Ucrainei, dar fără spectatori şi cu respectarea regulilor de securitate instituite prin lege.

”În timpul raidurilor aeriene, meciurile vor fi întrerupte, iar jucătorii, oficialii şi personalul care deserveşte bazele sportive trebuie să intre rapid în adăposturi”, a declarat Vadim Hutţait.

O mare parte a stadioanelor şi a bazelor sportive ucrainiene au fost distruse sau afectate în timpul războiului declanşat de invazia rusă, în luna februarie. Numeroşi fotbalişti străini angajaţi la echipele ucrainiene au părăsit ţara în ultimele luni.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și