Închide meniul

Mircea Rednic, debut cu absențe pe banca Viitorului! Ce pregătește ”Puriul” pentru meciul cu Chindia Târgoviște

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 decembrie 2020, 13:31

Mircea Rednic, debut cu absențe pe banca Viitorului! Ce pregătește ”Puriul” pentru meciul cu Chindia Târgoviște

Mircea Rednic încă nu a semnat cu Dinamo

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

”Puriul” a anunțat că încă nu îi va folosi pe George Ganea și Radu Boboc din cauza unor probleme medicale. Mai mult, el a precizat că va căuta să folosească unii jucători ce au fost neglijați în era lui Ruben de la Barrera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic despre debutul său la Viitorul

Mircea Rednic, debut cu absențe pe banca Viitorului! Ce pregătește ”Puriul” pentru meciul cu Chindia Târgoviște

”Sper să fie un debut reușit. Avem două absențe, Ganea și Boboc, de duminică vor intra cu echipa. Am preferat să nu risc cu ei.

Am un grup mare, am de unde alege, mai ales că vreau să dau șansa unor fotbaliști care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, dar care au jucat titulari sezonul trecut”, a declarat Rednic.

Mircea Rednic este conștient de valoarea Chindiei

Mai mult, tehnicianul Viitorului a lăudat forța de joc a adversarilor din jocul de sâmbătă.

Reclamă

”Chindia e o echipă periculoasă pe contraatac, e o echipă care muncește mult. Trebuie să tratăm foarte serios acest meci. Sper ca noi să facem diferența, dar s-au echilibrat valorile, Chindia are jucători cu calitate, e o echipă disciplinată, care tratează jocurile foarte serios. Se ajunge greu în fața porții lor.

E bine că am avut mai mult timp la dispoziție să cunosc jucătorii, dar ar fi fost un avantaj să jucăm cu Hermannstadt săptămâna trecută, pentru că aveau mulți jucători importanți indisponibili”, a explicat ”Puriul”.

Viitorul trebuia să joace săptămâna trecută împotriva celor de la Hermannstadt, dar partida a fost amânată din cauza multitudinii de cazuri de COVID-19 de la formația sibiană.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și