Închide meniul

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova: „Visez să antrenez acolo!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 11:14

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova: „Visez să antrenez acolo!

Mirel Rădoi este fără angajament, după despărțirea de Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este fără angajament, după despărțirea de Universitatea Craiova / Profimedia

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova. Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit recent de formația olteană, iar acum se află în căutarea unei noi aventuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a dezvăluit că își dorește enorm să ajungă pe banca lui Al-Hilal, echipă pentru care a jucat în perioada 2009-2011 și unde a adunat o mulțime de amintiri prețioase.

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi spune că nu se grăbește și că așteaptă momentul potrivit pentru a semna cu formația din Arabia Saudită.

Fostul mijlocaș este conștient de dimensiunea provocării și privește încrezător spre viitor.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Reclamă

Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu sunt alți doi antrenori români care au pregătit Al-Hilal în trecut.

Mirel Rădoi a antrenat două echipe până acum: FCSB, în 29 de meciuri, și Universitatea Craiova, în 20 de partide. El are experiență și ca selecționer.

Rădoi a activat la naționala U21 a României, în perioada august 2018 – noiembrie 2019, apoi la prima reprezentativă, timp de doi ani, între 2019 și 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi a jucat la Al Hilal timp de doi ani, reușind să înscrie 15 goluri în 75 de apariții. Fostul internațional român a cucerit 5 trofee alături de formația saudită: două titluri de campion și trei Cupe.

„Mirel Rădoi reprezintă o soluție pentru FCSB?”. Gigi Becali a dat un răspuns savuros

„Mirel Rădoi reprezintă o soluție pentru FCSB?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor n-a stat deloc pe gânduri și a explicat că nu există vreo șansă ca finul său să revină pe banca vicecampioanei.

Gigi Becali este conștient că Mirel Rădoi n-ar accepta „ordinele” date în contextul alcătuirii echipei și efectuării schimbărilor din timpul meciurilor.

Finanțatorul FCSB-ului a oferit o răspuns savuros în legătură cu finul său, care și-a dat recent demisia de la Universitatea Craiova.

Gigi Becali nu vrea să strice relația cu Mirel Rădoi, iar din acest motiv nu îi va face o ofertă. În prezent, postul de antrenor al FCSB-ului este ocupat de Leo Strizu.

„Nu, Mirel vreau să rămână finul meu, să-l iubesc ca fin, e un om de aur și vreau să îl iubesc ca fin. Cu mine nu are cum să lucreze, că ne certăm. El face ce vrea el. La mine e ‘fac ce spune Becali’, nu faci, nu stai!”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Mirel Rădoi a mai antrenat FCSB în perioada iunie – noiembrie 2015. El a bifat 29 de meciuri pe banca roș-albaștrilor, înregistrând 13 victorii, 7 remize și 9 înfrângeri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și