Închide meniul

Mirel Rădoi, certat de jurnaliștii britanici la conferința de presă: ”E corectă decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord?”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 19 noiembrie 2020, 5:58

Mirel Rădoi, certat de jurnaliștii britanici la conferința de presă: ”E corectă decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord?”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a primit o întrebare ciudată la conferința de presă de după meciul cu Irlanda de Nord

UEFA a decis ca România să câștige la ”masa verde” meciul nedisputat cu Norvegia, iar acest lucru a făcut ca ”tricolorii” să termine pe locul trei în grupa, ducând la retrogradarea Irlandei de Nord în Liga Națiunilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii nord-irlandezi: ”Ce părere aveți despre decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord”

Mirel Rădoi a avut parte de un moment ciudat la finalul conferinței de presă de după meci. Un jurnalist nord-irlandez a întrebat dacă selecționerului i s-a părut corectă ”decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord înainte de meci”.

După ce nici măcar translatorul nu s-a putut abține și i-a răspuns jurnalistului respectiv că decizia UEFA avea legătură cu România și Norvegia, nu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi a avut un răspuns mai diplomatic.

”Mi-e greu să comentez în această situație deciziile pe care le iau instituțiile. Cu toții ne-am fi dorit să disputăm acea partidă cu Norvegia pe teren, indiferent de rezultatul final, pentru că noi aveam de luat o revanșă.

Ne-ar fi plăcut să jucăm acea partidă, dar din păcate nu putem să comentăm foarte mult deciziile pentru că au fost luate și nu putem să le schimbăm”, a răspuns selecționerul.

Reclamă

România a câştigat la "masa verde" duelul cu Norvegia

Naţionala României a primit o veste excelentă chiar înaintea meciului cu Irlanda de Nord. UEFA a decis că tricolorii au câştigat la "masa verde" partida cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care trebuia să se dispute pe 15 noiembrie.

Nordicii nu au putut face deplasarea în România după ce s-a depistat un caz de Covid-19 în lot. Autorităţile medicale nu şi-au dat acceptul de a pleca de la Oslo.

Decizia luată de UEFA nu este una definitivă. Poate fi atacată de oficialii Federaţiei Norvegiene de Fotbal la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

"Comitetul disciplinar al UEFA a analizat, astăzi, meciul anulat dintre România și Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde meciul cu 0-3. NFF are cinci zile pentru a solicita justificarea. După aceasta, NFF va decide dacă va face apel", a fost anunțul făcut de norvegieni.

Recomandări
  • România a câștigat la ”masa verde” cu Norvegia
  • Irlanda de Nord a terminat pe ultimul loc în grupă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și