Închide meniul

Mirel Rădoi, debut cu înfrângere în Arabia Saudită! Al Tai, învinsă de Al Shabab

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2023, 19:07

Mirel Rădoi, debut cu înfrângere în Arabia Saudită! Al Tai, învinsă de Al Shabab

Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi a avut parte de un debut cu înfrângere în Arabia Saudită. Noua echipă a tehnicianului român, Al Tai, a fost învinsă de Al Shabab, 1-2, în etapa a 18-a din campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a început perfect pentru Mirel Rădoi, dar s-a terminat rău. Al Tai a deschis scorul încă din minutul 9, prin Sayoud, dar Al Shabab a întors rezultatul pâna în pauză, printr-o dublă a brazilianului Carlos Carvalho.

Mirel Rădoi, debut cu înfrângere în Arabia Saudită

Pentru Al Tai a fost a patra înfrângere consecutivă în campionatul Arabiei Saudite. Echipa antrenorului român este pe poziția a noua, cu 18 puncte. Al Shabab ocupă poziția a treia, cu 31 de puncte.

Următorul joc al celor de la Al Tai este pe 4 februarie, împotriva celor de la Al-Ittihad.

Rădoi are un salariu anual de 1.2 milioane de dolari la Al Tai, astfel că va pune mâna, în total, pe 1.8 milioane de dolari. La această sumă, se pot adăuga primele uriașe pe care arabii sunt recunoscuți că le oferă.

Reclamă

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai. Fostul tehnician de la Universitatea Craiova a dezvăluit că echipa din Golf l-a contactat încă de pe vremea când pregătea echipa naţională.

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova la începutul lunii decembrie. Tehnicianul de 41 de ani nu a stat mult timp „pe bară”, în urmă cu câteva zile a semnat cu Al-Tai, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită, un contract valabil pe un an şi jumătate, în care va câștiga 1.8 milioane de dolari.

Rădoi: ”Negocierile nu au durat mult”

„O nouă aventură, dar nu era o surpriză pentru că de luni de zile am tot avut contacte, chiar și înainte de perioada echipei naționale mari, după ce am avut acel mandat la naționala de tineret. După aceea, chiar și când am fost la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Dar în momentul în care sunt angrenat într-un proiect, merg până la capăt dacă mi-am dat cuvântul, dat cel puțin până când simt că nu mai pot să aduc un plus. Au existat mai multe contacte în această perioadă, nu am vrut imediat să mă duc la prima ofertă după despărțirea de Craiova, pentru că lucrurile nu erau clare nici pentru mine, trebuia să reflectez puțin asupra a ceea ce s-a întâmplat la Craiova, ce am făcut bine, ce am făcut rău.

Numai bine au venit și sărbătorile de iarnă, am putut să stau mai mult cu familia și să încerc să aleg următoarele destinații. Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul.

În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în 7, 8, 10 minute maximum s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă. Dar în mare, ideile au fost cam la fel. Și a fost o chestiune ușor de pus la punct”, a declarat Mirel Rădoi.

 

Recomandări
  • Mirel Rădoi, debut cu înfrângere în Arabia Saudită
  • Al Tai, învinsă de Al Shabab

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și