Închide meniul

Mirel Rădoi face scut în jurul jucătorilor. "Eu sunt vinovatul, e o ruşine că nu ne-am calificat!". Ce îşi reproşează selecţionerul României şi cum explică deciziile luate în timpul meciului cu Islanda

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2020, 21:39

Mirel Rădoi face scut în jurul jucătorilor. "Eu sunt vinovatul, e o ruşine că nu ne-am calificat!". Ce îşi reproşează selecţionerul României şi cum explică deciziile luate în timpul meciului cu Islanda

Profimediaimages

Mirel Rădoi, prima reacţie după Islanda-România 2-1

Mirel Rădoi a avut o reacţie vehementă la finalul partidei de la Reykjavik. Selecţionerul a luat toată vina asupra lui şi a anunţat că a greşit atunci când a alcătuit formula de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi îşi asumă răspunderea pentru înfrângerea din Islanda

"Nu cred că, dacă am fi tras la poartă mai mult sau mai des puteam să câştigăm. Nu ştiu dacă e ruşinos să nu tragem la poartă. Este ruşinos că nu am reuşit să ne calificăm. Nu ne garanta nimeni că, dacă trăgeam la poartă, ne calificam. Noi nu am reuşit să îi facem pe jucători, să îi capacităm.

Îmi reproşez chiar echipa, pentru că în a doua repriză am jucat mai bine decât în prima. Dacă e un vinovat, acela sunt eu. Dacă se caută mai mulţi, atunci sunt eu şi staff-ul. Jucătorii nu au nicio vină", a transmis Mirel Rădoi la conferinţa de presă de după meci.

Rădoi a făcut trei schimbări la pauză în încercarea de a întoarce rezultatul. I-a trimis pe teren pe Gabi Iancu, George Puşcaş şi Ianis Hagi, dar niciunul dintre ei nu a reuşit să marcheze. Deac, Alibec şi Mitriţă sunt jucătorii care au fost înlocuiţi.

"E mult spus că am fost dezamăgit, nu au adus ceea ce ne-am dorit toţi, mobilitate, să iasă la joc. Dacă vii în momentul surpriză şi primeşti mingea între linii puneam probleme. Dezamăgit e prea mult spus", a mai spus selecţionerul României.

Reclamă

Mirel Rădoi a fost nevoit să găsească soluţii în centrul defensivei. Nu s-a putut baza nici pe Vlad Chiricheş, nici pe Dragoş Grigore.

"La Dragoş Grigore ne-a apărut o accidentare, dar asta nu înseamnă că doar unul dintre cei trei absenţi ne garanta calificarea. Eu cred că toate şansele pe care le-a avut Islanda au fost pe greşelile de plasament şi pe cele de pe construcţia noastră", a ţinut să asigure Rădoi.

Căpitanul tricolorilor din meciul cu Islanda a sunat adunarea. A cerut să nu facem o dramă din eşecul cu Islanda din moment ce urmează disputele cu Norvegia şi Austria de la Liga Naţiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

"O să încercăm să trecem peste acest eşec pentru că ne aşteaptă imediat un alt meci important. Suntem dezamăgiţi, dar acum nu putem să plângem trei zile. Sperăm să câştigăm în următoarele două meciuri şi să urcăm pe primul loc în Liga Naţiunilor", a transmis Ciprian Tătăruşanu la PRO TV.

România se va duela cu Norvegia duminică, de la ora 19:00, în meciul care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • Tricolorii, blocaţi din drumul spre Campionatul European
  • Islanda - România 2-1
  • Explicaţiile lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și