Închide meniul

Mirel Rădoi și România, gata de duelul cu nord-irlandezii: ”Putem termina pe locul doi!” Ce a spus despre meciul cu Norvegia

Gal Dorin Publicat: 17 noiembrie 2020, 16:46

Mirel Rădoi și România, gata de duelul cu nord-irlandezii: ”Putem termina pe locul doi!” Ce a spus despre meciul cu Norvegia

profimediaimages

Mirel Rădoi este convins că România poate face un joc bun cu Irlanda de Nord

  • Irlanda de Nord - România, miercuri, 21:45, LiveText pe AS.ro
  • România poate termina pe locul doi în grupă

”Va fi un meci destul de echilibrat. Va fi un meci în care va trebui să ne ridicăm la nivelul de determinare al adversarilor”, a declarat selecționerul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: ”Putem termina pe doi în grupă”

Mirel Rădoi a vorbit despre dorința naționalei de a face o partidă cât mai bună și de a câștiga pentru a putea termina pe locul doi în cazul unei victorii a Austriei cu echipa alternativă a Norvegiei.

”Ne gândim la importanţa meciului şi ne gândim că putem termina pe locul 2 în grupă, dacă Austria va câştiga. Ne gândim şi la calificările pentru Cupa Mondială. Depindem şi de alte rezultate, nu suntem numai la mâna noastră. 

Reclamă

În momentul de faţă, cred că acolo se va ajunge. Dacă acele puncte (n.r. punctele din meciul anulat cu Norvegia) nu ni se vor da şi vom pierde cu Irlanda, am termina pe ultimul loc. Nu ne dorim să ajungem în această situaţie”, a punctat antrenorul echipei naționale.

Mirel Rădoi: ”Am pierdut 2 puncte nemeritat în tur”

Rădoi a vorbit și despre meciul din tur și egalul norocos scos de Irlanda de Nord în deplasare cu ”tricolorii”. Totuși, selecționerul a recunoscut că irlandezii pot avea avantajul de această dată deoarece partida se va juca cu suporteri, iar ai noștri nu știu încă ce decizie va lua forul UEFA după anularea meciului cu Norvegia.

Reclamă

”Ar fi fost bine să ştim, dar meciul de mâine seară va fi ca o finală pentru noi. Am pierdut 2 puncte nemeritat în tur şi ne dorim revanşa. Dat fiind faptul că se va juca cu 1000 de fani în tribună, sunt sigur că Irlanda de Nord va dori să câştige ultimul meci de acasă”, a concluzionat Mirel Rădoi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 15:20
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia! Verdictul medicilor după ce a ajuns de urgenţă la spital
Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 9:45
„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB” Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 8:33
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România – Irlanda de Nord 1-1: „Poate juca și la Inter!”
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României
Echipa naţională • 23 mart., 8:16
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României: „E o problemă, se vede. Asta să facă până la EURO 2024!”