Închide meniul
Video

Mitică Dragomir, șef de șantier! Fostul conducător de la LPF își petrece timpul într-o rulotă: ”Îmi place să văd blocurile cum cresc!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 august 2022, 13:43

Mitică Dragomir, șef de șantier!

Antena Sport

Mitică Dragomir, șef de șantier! În rulotă, la marginea drumului, așa l-am găsit pe fostul conducător de la LPF, în momentul în care am mers să facem un interviu cu el. ”Baraca mea de șantier. Ce ați vrea? De dimineața, până noapte, mă găsiți aici!”, așa a întâmpinat Dumitru Dragomir echipa Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Putem spune că Mitică Dragomir a dezvoltat o pasiune pentru construcții. După cum spunea și el, de dimineața, de la 07:00, se afla pe șantier pentru a superviza lucrările. Fostul șef de la Ligă pregătește un proiect imobiliar grandios, în care se vor regăsi și două apartamente de peste 700 de metri pătrați, cu piscine interioare.

– Acestea sunt blocurile?
– Da, astea două, până în partea cealaltă.
– Proiect mare?
– 20.000 de metri am!

Mitică Dragomir, șef de șantier

Ieșit din fotbal, în urmă cu ceva timp, Dragomir are grijă de construcțiile imobiliare deținute de fiul său. În rulotă, la marginea șantierului, așa își petrece fostul șef de la LPF majoritatea timpului. Mitică are toate condițiile în rulota sa. Fostul președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal vine pe șantier cu un Maybach de ultimă generație și poartă la mână un ceas de aur.

Eu am învățat să pun frână la viața asta nebună. Stau de dimineața până seara pe șantier. Îmi place să văd cum se ridică blocurile. Mi-am luat măsuri din timp. Am cumpărat mult pământ. Am pentru următorii 10 ani. Să dea Dumnezeu să trăiesc eu și să fiu sănătos. Muncesc ca să las ceva în urma mea. Peste tot pe unde am umblat, pe unde am fost, am făcut câte ceva.

Reclamă

Ce, mie îmi mai trebuie să muncesc? Am de toate, am și o pensie onorabilă, nu îmi mai trebuie mie să muncesc. Dar este o plăcere să fac asta. Am devenit dezvoltator, în adevăratul sens al cuvântului. Sunt de dimineața de la 07:00, până seara la 22:00 pe șantier”, a povestit Dumitru Dragomir, într-un interviu pentru Antena Sport.

Dumitru Dragomir a dezvăluit, în timpul interviului, că a fost aproape de a reveni în fotbal. Acesta ar fi fost dispus să bage bani la Dinamo, dacă s-ar fi găsit suficienți finanțatori care să marșeze la planul său.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și