Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, plan uriaş pentru şefii lui Dinamo: „Aşa se face performanţă! Dacă nu iau măsuri, vor retrograda în C!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 15:50

Dumitru Dragomir, plan uriaş pentru şefii lui Dinamo: „Aşa se face performanţă! Dacă nu iau măsuri, vor retrograda în C!

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci amical

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci amical / Facebook Dinamo Bucureşti

Dumitru Dragomir (76 ani) a prezentat un plan uriaş pentru şefii lui Dinamo. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Sport, fostul şef de la LPF a explicat cum pot „câinii” să revină în Liga 1 şi să facă din nou performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclit „Oracolul din Bălceşti”, Dumitru Dragomir i-a oferit lui Vlad Iacob, administratorul special al grupării din Ştefan cel Mare, o soluţie prin care clubul poate face din nou performanţă.

Dumitru Dragomir, plan uriaş pentru şefii lui Dinamo

„N-aș vrea să mi se spună Oracolul de la Bălcești, dar ce am spus de doi ani încoace de Dinamo, asta s-a întâmplat. Convingerea mea este că dacă nu își iau măsuri, vor retrogradă și din Divizia B în C. Nu te duci cu bani într-o gaură neagră. Nu te duci cu sacoșa cu bani într-o gaură neagră, să îi arunci acolo. Aici trebuie să fie un om cu inteligență. Trebuie să spună ‘Alo, ia să vedem, în ce băgăm banii?’

Și eu am fost invitat să particip la revigorarea lui Dinamo. Și eu mă băgăm cu bani. Acum o lună. (n.r. Vlad Iacob) Acest puști care s-a dus la Dinamo este un băiat deștept, nu e băiat prost. Și eu i-am spus: vrei să faci performanță? Uite cum se poate face performanță. Strângi 10 inși şi le iei la fiecare anual cel puțin câte 500.000 pentru 5 ani de acum înainte.

Punem fiecare câte 500.000, 3 milioane, cumpărăm jucători de valoare de la Hagi, de peste tot, pentru că toată lumea are nevoie de bani. Cumpărai 6-7 jucători cu care promovai, jucători și de perspectivă, cu care făceai un centru de copii bun. Antrenorii la Dinamo extraordinari”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Derby-ul Dinamo – CSA Steaua le poate umple conturile „câinilor”

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga 2, are şanse mari să se joace pe Arena Naţională. Dacă confruntarea va avea loc pe cel mai mare stadion al ţării, „câinii” pot încasa o sumă uriaşă.

Dinamo are mari probleme financiare, dar poate încasa o sumă uriaşă după derby-ul cu CSA Steaua. „Câinii” sunt gata să dispute derby-ul pe Arena Naţională, potrivit prosport.ro.

La meci sunt aşteptaţi cel puţin 30.000 de suporteri, iar echipa lui Ovidiu Burcă poate încasa aproximativ 100.000 de euro. Până acum, Dinamo a disputat unicul meci de pe teren propriu la Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, explicaţii halucinante după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0

Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au suferit un eşec umilitor în etapa a treia din Liga 2. „Câinii” au pierdut fără drept de apel.

Antrenorul lui Dinamo a oferit primele explicaţii după înfrângerea suferită la Târgu Jiu. Gazdele au câştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Dragu (min. 56) şi Micle (min. 86)

„Concluziile sunt că am pierdut 2-0, dar nu cred că am făcut un meci prost. Încerc să creez o echipă care să joace într-o anumită manieră, cu un joc dominant. Dar nu e uşor. Eu sunt ferm convins că echipa asta va arăta cu totul altfel. Ştiu că vor veni mulţi specialişti care vor spune alte lucruri. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca să fac echipa să arate într-un anumit fel.

E o înfrângere dureroasă, dar au fost şi multe lucruri bune. Din păcate nu am timp, timpul e scurt. În primul rând trebuie să învăţăm să pierdem, asta le-am spus şi în vestiar.

Urmează să lucrăm foarte mult din punct de vedere al adaptării jucătorilor, la tot ceea ce înseamnă România. Am văzut multe lucruri bune şi cred că echipa are foarte bun potenţial. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca echipa să arate altfel.

Cred că mai sunt discuţii pentru doi jucători care vor veni săptămâna viitoare. Sperăm să vină cât mai repede. Nu pot eu să repar ceea ce, în ultimii 2 ani, toată lumea a făcut numai mizerie în clubul ăsta. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Eu simt că echipa asta are potenţial. Dinamo nu poate să aştepte să fie o echipă reactive, trebuie să aibă jocul dominant. Suporterii săracii vin după noi, şi-au pierdut şi ei răbdarea, dar vom arăta cu totul altfel de la săptămână la săptămână. Uşor uşor o să arătăm mult mai bine„, a declarat Ovidiu Burcă după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și