Închide meniul
NEWS ALERT

Momente dramatice după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1! Lui Paul Iacob i s-a făcut rău, dar ambele ambulanţe au plecat de la stadion. S-a sunat la 112

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2022, 18:22

Momente dramatice după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. La 10 minute după fluierul final al meciului, Paul Iacob a acuzat probleme medicale. Ambele ambulanţe care au fost prezente în timpul meciului nu se mai aflau la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Unul din medicii de pe ambulanţă au anunţat că situaţia este sub control: „Totul este bine”, a pus medicul după ce i-a acordat îngrijiri medicale fotbalistului de la Chindia Târgovişte.

Paul Iacob, fundaşul care s-a aflat şi pe lista celor de la FCSB, a avut probleme medicale după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. Fundaşul dâmboviţenilor a acuzat ameţeli şi dureri de cap după meci.

„I s-a făcut rău imediat după ce s-a terminat meciul, a acuzat şi el căldura. Am sunat la 112, sper ca a ajuns Salvarea. Nu stiu exact ce s-a întamplat cu cele două salvări, că au plecat imediat după meci pentru că lui cam după 10 minute a început să aibă ameţeli„,a  spus Emil Săndoi.

Momente dramatice după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1

Paul Iacob a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă ambele ambulanţe erau plecate de la stadion. A trebuit să se sune la 112 pentru a apărea o ambulanţă. Echipajul medical a ajuns după aproape jumătate de oră. Jucătorul celor Chindia. Daniel Florea, a acuzat că meciul s-a desfăşurat la temperaturi mari.

Reclamă

E greu să joci pe temperaturi de genul acesta, e greu să joci pe un teren ca acesta. Practic, îşi bat joc şi de fotbal, şi de noi.  Nu e fotbal, asta e o suprafata să joci o miuţă în curtea şcolii de plăcere. Pentru fotbalul profesionist aşa ceva nu ar trebui să admită. Din minutul 5 nu îmi mai simţeam tălpile, îmi ardeau„, a spus Daniel Florea.

Paul Iacob este jucătorul pe care Mihai Stoica i l-a recomandat lui Gigi Becali.

Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, spunea Gigi Becali pentru gsp.ro. Ulterior, fundaşul celor de la Chindia a preferat să rămână la echipa antrenată de Emil Săndoi.

Reclamă 4 / 0/3

Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1

După o primă repriză în care nu s-au marcat goluri, Daniel Florea a deschis scorul în minutul 50. Ilfovenii au revenit rapid şi au egalat prin Voicu, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

Confruntarea a fost decisă, în minutul 68, de autogolul lui Piţian. În urma acestui succes, echipa lui Ianis Zicu porneşte cu prima şansă înaintea returului de pe 28 mai.

Recomandări
  • Lui Paul Iacob i s-a făcut rău
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și