Închide meniul
Video

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei. Oficialii lui Aris au fugărit-o pe arbitra Stephanie Frappart

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 23:04 / Actualizat: 27 mai 2024, 16:28

Reclamă

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei

Au fost momente şocante după ultimul fluier în Cupa Greciei dintre Panathinaikos şi Aris (1-0). Arbitra Stephanie Frappart a fost fugărită de jucătorii şi oficialii din stafful lui Aris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida transmisă exclusiv în AntenaPLAY a avut trei cartonaşe roşii, dintre care două pentru Aris. Golul victoriei lui Panathinaikos a venit în ultima secundă a meciului, în al şaptelea minut al prelungirilor. După ce meciul s-a reluat, Frappart a fluierat finalul.

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei

A fost momentul în care unii jucători ai lui Aris s-au îndreptat ameninţător către arbitra din Franţa, în jurul căreia au apărut imediat oamenii de ordine de pe teren. Apoi, ea a fost urmărită până la tunel de furioşii fotbalişti.

Mai mult, chiar şi antrenorul lui Aris a fost surprins îndreptându-se ameninţător către Stephanie Frappart, care a fost protejată în aceste zeci de secunde de coşmar şi de colegii din echipă.

Panathinaikos, 20 de Cupe ale Greciei în palmares

Spre norocul lui Frappart, meciul s-a disputat fără fani în tribună, altfel că, probabil, situaţia ar fi fost şi mai tensionată pe Panthessaliko Stadium, arenă cu o capacitate de peste 20.000 de locuri.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Panathinaikos, aceasta este a 20-a Cupa a Greciei din istoria clubului. De asemenea, PAO are şi 20 de titluri în Superliga greacă, dar şi 3 Supercupe ale Greciei. De partea cealaltă, Aris rămâne cu o singură Cupă (1970), din cele 10 finale atinse.

Fatih Terim, demis de Panathinaikos

Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim. Conducătorii clubului l-au băgat în şedinţă şi au decis să îl demită după meciul PAOK – Panathinaikos, scor 4-1, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Panathinaikos a primit patru goluri de la PAOK, pe Toumbas, şi a ieşit definitiv din calculele pentru câştigarea titlului. Alb-verzii erau favoriţi la câştigarea trofeului, dar au suferit trei înfrângeri la rând în play-off.

Reclamă

Fatih Terim fusese numit în funcţia de antrenor al lui Panathinaikos în luna decembrie a anului trecut. Legenda fotbalului turc a avut rezultate sub aşteptări. A fost învins de Răzvan Lucescu şi în urmă cu două luni, când Panathinaikos a cedat pe teren propriu cu PAOK, scor 2-3.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

12:51

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Suntem mândri de ei!”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic!”
Citește și