Închide meniul
Video

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei. Oficialii lui Aris au fugărit-o pe arbitra Stephanie Frappart

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 23:04 / Actualizat: 27 mai 2024, 16:28

Reclamă

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei

Au fost momente şocante după ultimul fluier în Cupa Greciei dintre Panathinaikos şi Aris (1-0). Arbitra Stephanie Frappart a fost fugărită de jucătorii şi oficialii din stafful lui Aris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida transmisă exclusiv în AntenaPLAY a avut trei cartonaşe roşii, dintre care două pentru Aris. Golul victoriei lui Panathinaikos a venit în ultima secundă a meciului, în al şaptelea minut al prelungirilor. După ce meciul s-a reluat, Frappart a fluierat finalul.

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei

A fost momentul în care unii jucători ai lui Aris s-au îndreptat ameninţător către arbitra din Franţa, în jurul căreia au apărut imediat oamenii de ordine de pe teren. Apoi, ea a fost urmărită până la tunel de furioşii fotbalişti.

Mai mult, chiar şi antrenorul lui Aris a fost surprins îndreptându-se ameninţător către Stephanie Frappart, care a fost protejată în aceste zeci de secunde de coşmar şi de colegii din echipă.

Panathinaikos, 20 de Cupe ale Greciei în palmares

Spre norocul lui Frappart, meciul s-a disputat fără fani în tribună, altfel că, probabil, situaţia ar fi fost şi mai tensionată pe Panthessaliko Stadium, arenă cu o capacitate de peste 20.000 de locuri.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Panathinaikos, aceasta este a 20-a Cupa a Greciei din istoria clubului. De asemenea, PAO are şi 20 de titluri în Superliga greacă, dar şi 3 Supercupe ale Greciei. De partea cealaltă, Aris rămâne cu o singură Cupă (1970), din cele 10 finale atinse.

Fatih Terim, demis de Panathinaikos

Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim. Conducătorii clubului l-au băgat în şedinţă şi au decis să îl demită după meciul PAOK – Panathinaikos, scor 4-1, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Panathinaikos a primit patru goluri de la PAOK, pe Toumbas, şi a ieşit definitiv din calculele pentru câştigarea titlului. Alb-verzii erau favoriţi la câştigarea trofeului, dar au suferit trei înfrângeri la rând în play-off.

Reclamă

Fatih Terim fusese numit în funcţia de antrenor al lui Panathinaikos în luna decembrie a anului trecut. Legenda fotbalului turc a avut rezultate sub aşteptări. A fost învins de Răzvan Lucescu şi în urmă cu două luni, când Panathinaikos a cedat pe teren propriu cu PAOK, scor 2-3.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și