Închide meniul

Nebunie pe San Mames în Athletic Bilbao – Barcelona 3-2! Dezastrul continuă pentru jucătorii lui Xavi. „Galacticii”, calificare dramatică după Elche – Real Madrid 1-2. Diogo Jota, „dublă” în Arsenal – Liverpool 0-2

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 1:05

Nebunie pe San Mames în Athletic Bilbao – Barcelona 3-2! Dezastrul continuă pentru jucătorii lui Xavi. „Galacticii, calificare dramatică după Elche – Real Madrid 1-2. Diogo Jota, „dublă în Arsenal – Liverpool 0-2

Ansu Fati, în lacrimi după ce a fost schimbat de Xavi

Profimediaimages

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 3-2! Bascii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Jucătorii lui Xavi au ratat un nou obiectiv și au un sezon catastrofal!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 3-2! Muniain a marcat de la punctul cu var. Fanii sunt în delir!

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 2-2! Lovitură de la 11 metri pentru gazde. Jordi Alba a făcut henț! Arbitrul a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR și a acordat penalty în minutul 105!

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 2-2! E nevoie de două reprize de 15 minute pentru a se stabili echipa calificată.

Reclamă

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 2-2! Pedri a marcat în minutul 90+3 și meciul este pe punctul de a intra în prelungiri! Execuție spectaculoasă a puștiului lui Xavi. VIDEO AICI!

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 2-1! GOOOLLL Inigo Martinez. A marcat în minutul 86, după o eroare în lanț a defensivei catalanilor! VIDEO AICI!

Update: Final de meci! Arsenal – Liverpool 0-2! Echipa lui Jurgen Klopp s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, unde se va duela cu Chelsea, pe 27 februarie, pe Wembley!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Arsenal – Liverpool 0-2! Diogo Jota a făcut „dubla” cu o scăriță peste Aaron Ramsdale! Trent Alexander Arnold a pasat din nou decisiv.

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 1-1! GOOOL Ferran Torres! Atacantul pe care catalanii au plătit 55 de milioane de euro a adus egalarea pentru echipa lui Xavi cu un șut fabulos, cu interiorul, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu. Este primul gol al lui Ferran Torres pentru Barcelona. VIDEO AICI

Update: Atheltic Bilbao – Barcelona 1-0! Căpitanul bascilor l-a învins pe ter Stegen cu o execuție superbă, cu interiorul, la colțul lung, dintr-o poziție complicată. VIDEO AICI

Update: Final de meci! Elche – Real Madrid 1-2! Gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid la ultima fază a meciului. Real Madrid merge mai departe în Cupa Spaniei după ce a întors scorul în ultima repriză a prelungirilor.

Reclamă

Update: Elche – Real Madrid 1-2! Eden Hazard a marcat golul al doilea al madrilenilor, în minutul 115.

Update: Elche – Real Madrid 1-1! Isco a egalat, în minutul 108.

Update: Elche – Real Madrid 1-0! Verdu a marcat pentru formația gazde, în minutul 104!

Update: Elche – Real Madrid s-a terminat 0-0 în timp regulamentar, iar partida a intrat în prelungiri.

Update: Arsenal – Liverpool 0-1! Diogo Jota a marcat pentru echipa lui Klopp după ce i-a trimis mingea printre picioare lui Tomyasu și l-a învins pe Ramsdale cu un șut la colțul scurt. Firmino a făcut toată faza, cu o deviere cu călcâiul la mijlocul terenului.

Update: A început derby-ul dintre Arsenal și Liverpool pentru finala Cupei Ligii Angliei.

Update: A început meciul dintre Elche și Real Madrid, din Cupa Spaniei.

Update: Galatasaray – Kasimpasa 1-3. Varga a închis tabela, în minutul 90+3. Echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău a suferit o nouă înfrângere în Turcia.

Update: Galatasaray – Kasimpasa 1-2. Oaspeții au preluat conducerea, prin golul lui Bozok. Olimpiu Moruțan a fost scos din teren la scurt timp după golul celor de la Kasimpasa.

Update: Galatasaray – Kasimpasa 1-1! Donk a egalat pentru oaspeți, chiar înainte de pauză. Olimpiu Moruțan a gafat la reușita celor de la Kasimpasa, după ce a dat o pasă neglijenta care s-a transformat în gol pentru oaspeți. „A dat o pasă prostească și i-a fost greu să alerge înapoi, știam că o să fie gol!”, l-au pus la zid fanii turci pe români.

Update: Galatasaray – Kasimpasa 1-0! Olimpiu Moruțan a pasat decisiv la golul lui Dervisoglu. Românul l-a lansat pe atacantul turc cu o minge în adâncime, iar atacantul formației Cim Bom a încheiat faza cu sânge rece. VIDEO AICI

Update: Au apărut echipele de start la Elche – Real Madrid. Iată ce jucători a ales Carlo Ancelotti.

Update: A început meciul dintre Galatasaray și Kasimpasa. Românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan sunt titulari.

Meciurile zilei în Europa

Recomandări
  • Athletic Bilbao – Barcelona 3-2
  • Arsenal – Liverpool 0-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și