Închide meniul
VIDEO

”My Way! Acesta este mesajul!” Ștefan Stan a interpretat melodia favorită a lui Edi Iordănescu! I-a cântat la nuntă lui Chiricheș: ”Lui Pintilii îi place mult Bensonhurst Blues!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 martie 2022, 10:06 / Actualizat: 18 martie 2022, 11:33

”My Way! Acesta este mesajul!” Ștefan Stan a interpretat melodia favorită a lui Edi Iordănescu! I-a cântat la nuntă lui Chiricheș: ”Lui Pintilii îi place mult Bensonhurst Blues!”

Ștefan Stan a cântat melodia preferată a lui Edi Iordănescu

AntenaSport

Piesa mea preferată este ”My Way”. O melodie pe care le-o recomand tuturor”, a transmis Edi Iordănescu. ”Acesta trebuie să fie mesajul! Să o faci în felul tău!”, susține Ștefan Stan. Artistul a ținut să-l felicite pe selecționer pentru alegerea făcută și i-a transmis succes la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reporter Cum ți-a venit ideea să cânți piesa ”My Way”?

Ștefan Stan – Eram în America, tu știi că eu am fost căsătorit acolo. A fost una dintre primele piese pe care eu le-am învățat. A fost piesa pe care puteam să îmi exprim sentimentele de la agonie la extaz.

Reporter – Este piesa preferată a noului selecționer!

Ștefan Stan – Domnul Edi, ce să vă zic, foarte tare! Vă felicit pentru alegerea făcută! Este o alegere extraordinară. Pot să i-o cânt!

Reclamă

Ștefan Stan a cântat la nunta lui Vlad Chiricheș

După ce a cântat melodia preferată a selecționerului, Ștefan Stan a dezvăluit care este piesa favorită a lui Mihai Pintilii. Antrenorul secund de la FCSB este îndrăgostit de ”Bensonhurts Blues”, o altă melodie pe care Ștefan Stan o are în repertoriul său. Interesant este faptul că Pintilii a fost foarte aproape de a deveni colaboratorul lui Iordănescu la națională.

Reporter – Ce te roagă fotbaliștii să le cânți? Dă din casă, acum!

Ștefan Stan – Lui Pintilii îi place foarte tare Bensonhurst blues.

Reclamă 4 / 0/3

Cel care a făcut imnul Ligii 1 a fost invitat de Vlad Chiricheș, în Italia. Căpitanul naționalei l-a chemat pe Ștefan Stan să-i cânte la nuntă.

Ștefan Stan – Știu că am fost în Italia, la Florența, la nunta lui Chiricheș. Un băiat senzațional. I-a plăcut foarte tare piesa ”Hipnotizantă”, de pe primul meu album.

Ștefan Stan are și un mesaj pentru tricolorii pregătiți de Edi Iordănescu: ”Până la urmă, trebuie să o faci în felul tău: My Way. Acesta este mesajul.”

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și