Închide meniul

"Ne-a omorât!" Cristiano Bergodi, debusolat după accidentarea îngrozitoare suferită de Koljic. "Suntem cu moralul la pământ". Diagnosticul pus de medici

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2020, 20:55

"Ne-a omorât!" Cristiano Bergodi, debusolat după accidentarea îngrozitoare suferită de Koljic. "Suntem cu moralul la pământ". Diagnosticul pus de medici

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Accidentarea lui Koljic l-a întristat pe Cristiano Bergodi

A fost o seară neagră pentru olteni, chiar dacă s-au distanţat la 7 puncte de CFR Cluj. Liderul Ligii 1 şi-a pierdut golgheterul pentru o lungă durată de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din sursele AS.ro, Koljic a suferit fractură diafiză peronieră dreaptă cu deplasare. Va fi operat de urgenţă. Medicii îi vor implanta o tijă, iar fotbalistul şi va lipsi de pe teren aproximativ cinci luni!

Cristiano Bergodi, la pământ după accidentarea lui Elvir Koljic

"E o accidentare gravă, dar vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla. Din păcate, a fost deranjant acest lucru, s-a întâmplat în timpul meciului şi pierdem cel mai bun atacant. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar mi se pare o accidentare tare. 

Ne-a omorât, sincer, nu avem un moral bun. Pierdem unul dintre cei mai buni atacanţi. Pentru noi este foarte important, vedem ce se întâmplă. Va lipsi sigur câteva luni. Noi pierdem un jucător foarte important. El fructifica toată munca acestei echipe şi va lipsi câteva luni. Gândul meu este la Elvir, îmi pare foarte rău. Băieţii erau deprimaţi în vestiar", a declarat Cristiano Bergodi.

Reclamă

Oltenii trebuie să caute soluţii în ofensivă, mai ales că Valentin Mihăilă este ca şi vândut la Parma. Bergodi mai are doar câteva zile pentru a-i găsi un înlocuitor.

"Ceva trebuie făcut, sunt încă 3 zile până la finalul perioadei de transferuri. Totuşi, un jucător de valoarea lui Koljic e greu să aduci. Sunt cu moralul la pământ, această accidentare ne-a omorât", a mai spus antrenorul Universităţii.

Atacantul bosniac s-a accidentat grav în minutul 34 al meciului cu Poli Iaşi. Bosniacul s-a "rupt" după o intrare prin alunecare a lui Marius Mihalache. Jucătorul grupării din Bănie a fost prins cu piciorul pe gazon, iar glezna dreaptă a avut de suferit. Aflat în cel mai bun moment al carierei, golgheterul Ligii 1 a urlat de durere şi a fost dus la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Koljic era în discuţii pentru un transfer la echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Ucrainenii erau dispuşi să plătească 7 milioane de euro pentru atacantul de 25 de ani, care este golgheterul Ligii 1. De 6 ori marcase bosniacul în acest sezon până să se accidenteze grav.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și