Închide meniul

”Ne-am dus cu o tactică, iar ei au evoluat diferit!” Sergiu Hanca explică eșecul cu Islanda și cere timp pentru selecționerul Rădoi

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 octombrie 2020, 18:41

”Ne-am dus cu o tactică, iar ei au evoluat diferit!” Sergiu Hanca explică eșecul cu Islanda și cere timp pentru selecționerul Rădoi

SportPictures / Stefan Constantin / Sport Pictures

Sergiu Hanca în timpul unui antrenament la naționala României

Jucătorul de bandă dreaptă și-a spus opinia în legătură cu evoluția slabă a echipei naționale din ultimele meciuri și i-a luat și apărarea selecționerului Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca: ”Am studiat tot ce se putea, cu noi au jucat diferit!

Sergiu Hanca a ținut să menționeze că România și-a făcut temele pentru partida cu Islanda, dar nordicii au jucat diferit față de ceea ce se așteptau fotbaliștii români.

”Nu e Mirel Rădoi vinovat, noi jucăm pe teren.Meciul din Islanda a fost foarte important, iar noi am făcut un singur antrenament. Cel oficial nu e un antrenament tactic, pentru că au camere, pot vedea dacă lucrăm ceva. 

Apoi trebuia să tragem toți în aceeași direcție. Cred că în primele minute am încercat să facem un presing avansat, să încercăm să recuperăm mingi. Pe urmă am pierdut niște dueluri, am greșit pase simple și le-am dat lor încredere să vină peste noi”. 

Noi ne așteptam ca Islanda să fie o echipă cu mingi lungi, faze fixe, ei au jucat cu mingi pe jos. Iar noi am studiat jocul lor, am văzut atâtea meciuri! Am studiat tot ce se putea studia, am repetat și fazele de apărare, tot! 

Reclamă

Ne-am dus acolo cu o tactică. În trecut au jucat într-un fel , iar cu noi au evoluat diferit. Iar după 2-0 s-au apărat compact, au fost organizați, nu e ușor”, a explicat Hanca pentru DigiSport.

Sergiu Hanca, în apărarea lui Mirel Rădoi

Fotbalistul care evoluează în Polonia și-a declarat încrederea în selecționerul Mirel Rădoi și a cerut timp pentru ca schimbările să se producă.

”Mental nu e ușor, ne doream să ne calificăm , ne-am concentrat sută la sută. Cum credeti că s-a simțit Rădoi când i s-au accidentat doi jucători în axul central?

Reclamă 4 / 0/3

Cred că ar trebui să atacăm. În viață, orice schimbare necesită timp. Dacă Rădoi gândește un plan diferit față de ce a fost până acum, e nevoie de timp și răbdare”, a precizat jucătorul de bandă dreaptă.

Recomandări
  • Sergiu Hanca evoluează pentru Cracovia
  • El i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și