Închide meniul

Neluţu Varga, ironii către Gigi Becali: „Faci performanţă când munceşti, nu când stai la televizor”. Obiectivul lui CFR Cluj, grupele Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 9:39

Neluţu Varga, ironii către Gigi Becali: „Faci performanţă când munceşti, nu când stai la televizor. Obiectivul lui CFR Cluj, grupele Champions League

Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Neluţu Varga a fost în culmea fericirii după trofeul cucerit de CFR Cluj. Patronul ardelenilor a făcut o listă lungă de mulţumiri care a cuprins jucătorii, antrenorii, angajaţii, dar şi familiile jucătorilor, fanii şi pe toţi cei din Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga: „Cel mai important dintre toate titlurile. Va curge multă șampanie”

„Este cel mai important dintre toate titlurile, pentru că a fost cel mai greu de obținut. A fost stres, au fost emoții și trăiri foarte mari. Cred în evoluția fotbalului românesc, prin muncă și investiții. Fără investiții nu se poate. Nu ne-a ajutat nimeni niciodată, dar muncim foarte mult și de asta am reușit.

Săptămâna viitoare vom sărbători, alături de jucători. Acționarii minoritari le-au promis băieților o petrecere și acolo va curge multă șampanie. Vreau să le mulțumesc și acționarilor minoritari”, a spus Neluţu Varga, pentru prosport.ro.

Şeful clujenilor l-a taxat pe rivalul Gigi Becali, pe care l-a asigurat că CFR a jucat doar pe teren.

Neluţu Varga, lecţie pentru Gigi Becali: „Faci performanţă când munceşti, nu când stai la televizor”

„M-a deranjat lipsa de respect între competitori. Poți face performanță și Dumnezeu te iubește doar atunci când faci performanța pe teren. Noi am jucat doar pe teren și tot ce am câștigat, am câștigat prin muncă

Reclamă

Eu am respect față de performanță, seriozitate și muncă. Pe principiile acestea ne bazăm. Doar atunci când muncești și investești poți să faci performanță. Nu când stai la televizor și când vrei să ‘devii artist’. Noi n-am ieșit cu declarații în media, ne-a interesat doar să investim.

Este o victorie cu costuri importante și prin asta am sprijinit mereu și echipele naționale. Am avut mereu jucători în prima reprezentativă și în naționala de tineret. Bucuria de a fi campion are și foarte multe costuri”, a fost mesajul lui Varga pentru Becali.

Neluţu Varga, despre Edi Iordănescu: „Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta!”

Acesta a subliniat că şi metodele sale de a coduce echipa sunt diferite şi că Edi Iordănescu a avut mână liberă.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am implicat întotdeauna doar cu susținere pe partea financiară și rugămintea să facă performanță. La decizii, antrenorii și cei din conducere sunt cei mai buni și merită tot respectul meu. Au toată încrederea mea”, a spus Varga.

Deşi Edi Iordănescu a făcut declaraţii care lasă loc de interpretări, iar Adi Mutu este considerat favorit să îi ia locul, şeful lui CFR Cluj spune că acesta poate să rămână cât vrea în Gruia şi i-a promis investiţi pentru Champions League.

„Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece. El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale. Clubul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiții cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiții.

Obiectivul nostru este acela de a ajunge în grupele Champions League. Vom face o infuzie de capital și investiții pentru a ne îndeplini acest vis. Va fi un buget mai mare”, a mai spus Neluţu Varga.

Recomandări
  • Neluţu Varga, ironii către Gigi Becali
  • Mesaj pentru Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și