Închide meniul

Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj. „Va veni 100%”. Numele uriaş aşteptat în Gruia înaintea preliminariilor Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 8:24

Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj. „Va veni 100%. Numele uriaş aşteptat în Gruia înaintea preliminariilor Champions League

Profimedia

Edi Iordănescu a câştita primul titlu din carieră. CFR Cluj, al 4-lea titlu consecutiv

Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj? E marea întrebare după declaraţiile misterioase făcute aseară de tehncianul campioanei. Fostul arbitru, Cristi Balaj, în prezent şef al ANAD (Agenţia Naţională Anti-Doping), susţine că Adrian Mutu este cel ales de şefii din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj

”Legat de supărarea lui Edi Iordănescu. Îmi scrie cineva, un om care are conexiuni în fotbal, că va veni 100% Adrian Mutu la CFR. Repet, există semne de întrebare. Eu am primit această informaţie, nu am stat de vorbă cu cineva din anturajul clubului despre aşa ceva”, a declarat Balaj, pentru telekomsport.ro.

Adrian Mutu este liber de contract după ce a încheiat colaborarea cu Federaţia Română de Fotbal. „Briliantul” a ocupat postul de selecţioner U21 la Campionatul European, dar a amânat decizia de prelungire a contractului, mai ales că la Jocurile Olimpice tricolorii vor fi pregătiţi de Mirel Rădoi.

În vârstă de 42 de ani, la fel ca Edi Iordănescu, Adi Mutu a pregătit doar două echipe de club în cariera sa de antrenor, începută în 2018: pe Voluntari şi pe Al Wahda U21.

Edi Iordănescu: „N-aș vrea să umbresc acest moment”

Edi Iordănescu a câştigat primul titlu din carieră. Chiar dacă şi-a îndeplinit obiectivul la CFR Cluj, pe care a făcut-o campioană, tehnicianul nu e sigur că va continua la Cluj şi din vară. Iordănescu a luat şi Supercupa, în această stagiune.

Reclamă

„E un moment frumos, un moment unic. Am crezut încă de la început, nu a fost uşor. Mă bucur că în 8 luni am reuşit să câştig două trofee. Sunt momente unice de care ne bucurăm. E un titlu pentru oraş, pentru suporteri. Dedic acest moment familiei mele şi celor care au crezut în noi. A fost lume care m-a criticat că nu ştiu în ce intru. Au spus că echipa este la final de drum. Au fost critici şi pe parcurs. Este 99% titlul băieţilor şi 1% al celor din spate.

Am fost conștient de la început că nu va fi ușor. (…) E prea frumos momentul, vreau să ne bucurăm de el, probabil că zilele următoare vom înțelege și mai bine. E multă oboseală și n-aș vrea să umbresc acest moment cu comentarii despre ce urmează. Personal, sunt legat de CFR până la mijlocul lunii iunie, vom vedea”, a spus Edi Iordănescu, după FC Botoşani – CFR Cluj 0-1, meci care a decis lupta la titlu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj a câştigat al 4-lea titlu la rând
  • Edi Iordănescu, aproape de plecare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și