Închide meniul
Video

Nervi la meciul amical dintre echipa lui Bănel şi cea a lui Tamaş şi Adi Ilie: „Am luat puţin mai în serios jocul”

Reclamă

Publicat: 29 decembrie 2022, 20:24

Nervi la meciul amical dintre echipa lui Bănel şi cea a lui Tamaş şi Adi Ilie. Numai amical n-a fost între Uefantasticii lui Bănel şi Petre Marin şi echipa lui Gabriel Tamaş. S-au încins rău spiritele la Braşov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape toată lumea s-a certat cu aribitrii după faulturile tari. Chiar Tamaş şi-a luat pe sus un rival şi a văzut galben în turneul amical.

Nervi la meciul amical dintre echipa lui Bănel şi cea a lui Tamaş şi Adi Ilie

Nu erau nervi, am luat puţin mai în serios jocul„, a explicat Adi Ilie.

Adi Ilie a jucat cu Tamaş în echipă şi i-a bătut pe UEFAntastici. Tamaş negociază o revenire în Liga 1, la Voluntari. „Am mai jucat împreună, mi se pare că este în formă„, a spus Adi Ilie despre colegul său de echipă.

Bănel Nicoliţă a încercat să dea gol ca Richarlison, la Mondial. La 48 de ani, Adrian Ilie a impresionat ca în zilele bune.

Reclamă

Dacă nu m-aş uita la buletinul lui, l-aş lua la FCSB”, a spus Leo Strizu. „Păi atunci să nu se uite in buletinul meu şi să mă ia„, i-a răspuns Adi Ilie.

Adrian Ilie nu pariază pe CFR, în dubla cu Lazio, din play-off-ul Conference League

Adrian Ilie nu pariază pe CFR Cluj, în play-off-ul din Conference League, acolo unde echipa lui Dan Petrescu se va duela cu Lazio, cel mai greu adversar pe care îl putea întâlni în această fază. Aceasta va fi a treia întâlnire directă dintre cele două echipe. Ele s-au duelat în grupele Europa League, în stagiunea 2019-2020. În Gruia, ardelenii s-au impus cu 2-1, iar Lazio s-a revanşat pe Olimpico (1-0).

„Dacă ar fi să pariez, sigur n-aş paria pe CFR la meciul cu Lazio, dar Petrescu clar o să abordeze jocul şi o să îi analizeze foarte bine. Nu cred că o să o depăşească pe Lazio”, a spus Adi Ilie.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj se va lupta cu Lazio în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League. Campioana României a avut ghinion la tragerea la sorți și a dat peste cel mai greu adversar posibil. Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

Suma uriaşă câştigată de CFR Cluj în Conference League

Suma uriaşă pe care CFR Cluj a câştigat-o după ce s-a calificat în play-off-ul Conference League. Campioana României a strâns o sumă imensă după ce a terminat pe locul al doilea în grupa din Conference League.

Astfel, campioana României a câştigat 5.225.000 de euro pentru performanţa de a fi ajuns în primăvara europeană.

La această sumă se vor adauga şi alţi bani pe care CFR Cluj îi va încasa datorită coeficientului european. CFR Cluj va juca în playoff-ul Conference League cu echipe venite din Europa League. CFR Cluj a terminat pe locul al doilea într-o grupă cu Sivasspor, Slavia Praga şi Ballkani. CFR Cluj a reuşit două victorii cu Slavia Praga şi o remiză şi o victorie cu Ballkani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și